Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hayko'yla çeşitli ekstremlikler!

Hayko'yla çeşitli ekstremlikler!
 

Hiç şüphesiz Hayko Cepkin bir acayip adam. Müzik kalitesi standartların çok üzerindedir, rock severler kendisini uzuuun yıllardır bilir ve sayarlar. (Saygılar ağabey...)

Sahnelerdeki bir adam bu kadar şahsına münhasır olunca fark edilmesi ve kendisini ekranlarda bulması da kaçınılmaz oluyor.

Hayko ekstrem sporlara ilgisi olan, bu ilgiyi de hobi sınıfından profesyonelliğe kayan bir çizgide sürdüren bir adam. İlk kez 2010 sezonunda Extreme G ile ekranlardaydı. İlk sezonu başarıyla tamamlayan programa baya bir ara verilse de bu sezon devam etme kararı almışlar. İlk bölüm 5 Mart'ta yayınlandı bile, yine olay.

Hayko'nun yeni sezonu tanıtım için tek cümlesi var ki yeter; Geyik bizim işimiz, sizden öğrenecek değiliz!

Hal böyleyken 'Geyiğin dibini, skydive ve paraşütün heyecanını kaçırmam hacı!' diyorsanız yeni bölümlerin kısa versiyonunu Dream Tv'den, uzun versiyonunu ise haykocepkin.web.tv den izleyebilirsiniz.

Ekranın sahibi gibi en 'şahsına münhasır' programına hoşgeldiniz!

*Tecrübeyle sabit. Hayko'yu ekranda gördün mü kanalı zaplamayacaksın. Elini değdirdiği programı çekici kılıyor adam. Star Tv'de yayınlanan Gecekondu diye bir program vardı zamanında, ha tutmadı kaldırıldı o ayrı muhabbet. O programa Hayko'nun konuk olduğu bir bölüm vardır mesela, efsanedir. Bir tek ben hatırlıyor olamam heralde?

 
Toplam blog
: 7
: 132
Kayıt tarihi
: 01.03.14
 
 

İzlemediklerim üzerine bir şeyler?   Televizyon mu? Ha evet evimde bir tane var ama pek i..