Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '13

 
Kategori
e-Ticaret
 

Hayvanlar Dünyası E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?

Hayvanlar Dünyası E-Ticaret Sitesi açsaydı ne olurdu ?
 

Girişimcilik ruhu taşıyan girişimciler ve işlerini büyütmek, iş kurmak isteyen iş adamları özellikle yeni dönemin altın yıldızı olan e-ticaret sektörüne girerken hangi alanda olabilirim diye düşüne dururken hayvanlar alemini ele alıp eğer hayvanlar e-ticaret sitesi açabilseydi ne yaparlardı diye düşündük ve bir da esprili bu sorunun yanıtını Türkiye’nin lider ve öncü e-ticaret hazır sanal mağaza altyapı sağlayıcısı olan Neticaret firması Sosyal Medya Müdürü  ve sektörün en önemli sosyal medya uzmanı Serkan Hacıömeroğlu’ndan aldık .

İşte kafanızda fikir yaratacağını umduğumuz cevaplar:

1- Kediler :  Tatlı pisiciklerin ciğer ve balık düşkünlüğünü bilmeyenimiz yoktur. Bu nedenler kedilerin et ve et ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları logolarının patileri ile süslü olmaları yerinde olurdu.

2- Köpekler :  İnsanların çok önemli yakın dostu olan köpekler hayatın bir çok alanında insanlara yardım ediyor… Köpeklerin kemik düşkünlüğü ve top ile oynama herkesçe bilinmektedir. Bu nedenle köpeklerin yemek üzerine kemik, oyun üzerine top satışı olan bir e-ticaret sitesi açabilirler.

3- Tavşanlar :  Bu uzun kulaklı tatlı mı tatlı hayvanların bilinenin aksine havuç ile pek araları yoktur aslında. Tavşanların en sevdiği şey yeşilliklerdir. Bu nedenle tavşanların taze yeşillik ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları ve tarladan sofraya demeleri yerinde olurdu.

4-Atlar :   Bu asil hayvanların şeker ve arpa sevgisi çok fazla. Bu nedenle şeker ve arpa ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları çok yerinde olurdu.

5- Aslanlar :  Kaslı yapıları ve güçlü duruşları ile ormanların kralı olan aslanlar tamamiyle protein ağırlıklı beslenmekteler. Özellikle otçul hayvan etlerini çok sevmekteler. Bu nedenle e-kasap adı altında e-ticaret sitesi açabilirlerdi.

6- Ayılar :  Ayıların bal sevgisi bazen başlarına sıkıntı çıkarsa da sevgilerini bitirmemekte. Bu nedenle bal ürünlerine yönelik balcılık üzerine bir e-ticaret sitesi açabilirlerdi.

7- Sincaplar : Bu tatlı küçük hayvaların fındık, fıstık sevgisi bilinmektedir. Bu nedenle online kuruyemiş adından bir e-ticaret yapılanmasına girebilirlerdi.

8- Yarasalar : Bu ürtükücü hayvanların kan sevgisi malumumuzdur. Bu nedenle medikal ürünlere yönelik bir site açmaları kendileri ile ters düşmezdi.

9- Tavuklar : Bu faydalı hayvanların yumurtaları insanlar için çok faydalıdır. Bu edenle tavukların organik yumurta pazarı adı altında bir e-ticaret girişimi yerinde olurdu.

10- Maymunlar : Oyunculukları ile bildiğimiz maymunların oyuncak ve oyun ürünlerine yönelik bir e-ticaret sitesi açmaları doğru bir karar olurdu. 

 

Kaynak :  E-Ticaret 

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..