Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya Çağatay Ulusoy Tekrar Birlikte Projesi Çığ Gibi Büyüyor

Hazal Kaya Çağatay Ulusoy Tekrar Birlikte Projesi Çığ Gibi Büyüyor
 

Onlara boşuna efsane çift denmiyor!

İşte yine bir efsaneye hem de aynı projede yer almadıkları için birlikte imza atıyorlar. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u Adını Feriha Koydum dizisinden sonra hiçbir projede yan yana gelmemeleri hayran kitleleri tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Burada bu dizi için kurulmuş fan kulüplerin ismini yazmaya kalksam inanın sizler de şaşırırsınız. Türk ve Yunanlı fanların çığlıklarına gün geçmiyor ki bir başka ülke katılmasın. Latin Amerikalı fanların katılımı ile şimdi dünyanın dört tarafını ele geçiren gurup 17 Ekim gecesi bir kara aldı ve hem Bizim Hikaye hem de Hazal Çağatay Birlikte Tekrar projesi için Kasım ayı takvimi oluşturdu. Bizim Hikaye için neredeyse her hafta genel tag dışında kendileri de kampanya oluşturmak konusunda oldukça titizlik gösteriyorlar.

18 Kasım günü gerçekleşecek olan Haz-Çağ kampanyası (TT çalışması) için şimdiden 26 ülke ve üç şehir isimlerini yazdırıp saatlerini ayarladı. Henüz daha kampanyanın tarihine 1 ay varken bu kadar çok talep gelip, istek ile beklenmesinin sonucunu sanırım 35 den fazla ülke katılımı ile sonuçlandıracaklar.  91.000 tweet ile WWT olan Juntos Orta Vez sloganı bu sefer kendi rekorunu kıracağa benziyor. Çünkü saat ayarlamaları şimdiden oldukça canlı ve aynı gün içerisinde yer almış. Arjantin’den yakılacak bu ateş gün ortasına alınarak tüm dünyanın katılabilmesi için ayarlanmış.

Bu çığlığı duyamayan sağır yüreklere soruyorum: Siz bu pazarı neden değerlendirmiyorsunuz? Bir sinema projesi geliştirmek bu kadar güç mü? Neden özel yaşamlarında da dostlukları bilinen, aynı menajer tarafından temsil edilen bu çifti bir araya getiremiyorsunuz?

Onlar ısrarlı!

Önünde sonunda bu projeyi yapacak cesur biri çıkacak hem kendi kazanacak, hem de bu güzel yüreklerin yarasını sarmalayacak. İnanın dünya starlarının fan gurupları bu kadar bilinçli, uygar ve istekli değil.

Hazal ve Çağatay fanları ne istediklerini bilen, sevgi yumağı bir aile. Hem de yoğun sevginin en derinini  destekledikleri sanatçılar için gösteren sadık bir aile.  

Bu bir fanatizm değil! Bu bir sadakat yemini…

Hayatta sadakatle destekleyenleriniz olması dileği ile…

18 Kasım TT saatleri

Los Angeles 10 hs

Costa Rica, Honduras, Chicago, Guetemala 11 hs

Mexico, Colombia, Peru 12 hs

New York, Venezula,Bolivia,Ecuador, Porto Rico, Rep. Dominican 13 hs

Argentina, Chile, Paraguay, Uruguay 14 hs

Brasil 15 hs

Espana, Serbia, Rusia, Rep. Checa, Croacia 19 hs

Turquia, Grecia, Saudi Arabia, Rumenia 20 hs

Pakistan 22 hs

İndia 23 hs

İndonesia 15/11 00:00 hs

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..