Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star 2018'in Yıldızları

Survivor All Star 2018'in Yıldızları
 

Evet yine geldik o ünlü tarihe!

Bu aylar gelince hep bu soru soruluyor, ben de acele edenler için bir liste açıklayacağım. Ne de olsa Survivor zamanları başlıyor, hem de bu sefer 5 Ocak 2018 tarihinde. Her sene yayın tarihi biraz daha öne gelen yarışma programı kim ne derse desin tam bir reyting avcısı. Kah kızıp kah dövünürken kah bir yarışmacıyı sevip bir diğerine gıcık olurken bir bakıyoruz ki yaz gelmiş!

Bu sefer bir All Star yapılacak!

Yani şimdiye kadar yarışanların iyilerin, en iyileri bu yarışmada mücadele edecekler. Daha katmerli olacak! Durum böyle olunca yavaş yavaş ünlüler takımı da belli olmaya başladı.

Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Hilmicem İntepe, Merve Aydın, Adem Kılıççı, bu senen kadrosuna dahil oldu.

Ocak 2018 de başlayacak Survivor yine Dominik’de çekilecek. Ekip orayı sevdi!

Şimdiden oldukça idealı ve hayran kitlesi fazla bir takım oluşmuş bile… Tabi bu kadronun henüz yarısı! Bu sezon All Star olmasını da seyirci istediği için yapıyorlar. İzleyicilere sorulduğunda bu yönde oy kullanan 70.000 izleyici olmuş. “All Star” isteği gelmişse Acun Medya iş başında! Durum böyle olunca da seyirciyi kırmamak lazım, ne de olsa izleyecek ve reyting getirecek olanlar seyirciler.

Gönüllüler için hala başvurular yapılıyor ve değerlendiriliyor. Bence şansınızı denemek istiyorsanız geç kalmayın derim.

Hayatta geç kalmamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub


 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..