Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Birbirinden Zor Ayrılır

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Birbirinden Zor Ayrılır
 

Onları Adını Feriha Koydum dizisi ile ilk ve son kez yan yana gördük. Yıl: 14 Ocak 2011 ve hala adları efsane olarak yan yana anılıyor. Feriha öldü diye bütün dünya yas tuttu, evet abartmıyorum bütün dünya yas tuttu. Dizinin başarısında iki ünlü oyuncunun inanılmaz uyumlu görüntüsü ve birbirine bakan gözlerin derin anlamında gizliydi.

Aynı projede yer almasalar da özel hayatlarında birbirlerini takip eden, başarısını alkışlayan, iyi dileklerini sunan çift, her projede birbirine destek vermeyi sürdürüyorlar. Birbirlerine getirdikleri efsanevi başarıyı asla unutmadan ve inkar etmeden yıllar boyu sürecek dostluklarını hayranları da destekliyor.

Hangi proje ile adları anılsa önce “acaba tekrar partner olacak mı?” sorusu akıllara geliyor, köşelerde yerini buluyor ama nafile biz onları ilk ve son kez AFK’da izledik ve öyle de hatırlarımızda kalacak gibi…

Ne Maral da ne de İçerde dizisinde partner olamadılar! Şimdiler de Hazal’ın yeni dizisi başlıyor “Bizim Hikaye” ama Çağatay bunda da yok!

Ama bu hiçbir zaman bir araya gelemeyeceklerini kanıtlamaz. Twitter da birbirlerine jestleri ve takipleri, sete giderek ziyaretleri hayranlarının daha çok hayran olmasına neden oluyor. Bundan sonra belki birbirleri ile bir projede yer almak isterler. Fakat acaba olur mu?

Artık öyle bir noktaya geldik ki, her ikisi de AFK’daki o toy görüntülerinden sıyrıldı, Çağatay Ulusoy delikanlılıktan erkekliğe, Hazal Kaya ise genç kızlıktan dişiliğe adım attı. Her ne projede birlikte yer alırlarsa alsınlar AFK’nın gölgesinde yer alacak bir diziyi yapımcılar çok zor kabul eder.

Neden diyeceksiniz?

Çünkü hiç böyle bir hesap yokken her iki ünlü de o dizi ile gönüllere taht kurdu. Artık onlar yan yana gelince Feriha ve Emir oluyorlar. Dostlukları gibi oynadıkları bu karakterler de ölümsüzleşti. Haliyle yapımcılar bu riski almak istemiyor. Bana sorarsanız bir sinema filmi yakışır onlara.

Umarım bunu deneyecek bir yapım firması çıkar ve biz de bu cesareti alkışlarız.

Hayatta alkışınız bol olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..