Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Her sene aynı çirkinlik YETER ARTIK!

Her sene aynı çirkinlik YETER ARTIK!
 

Herzaman Heryerde


Dün gece Ali Samiyen stadı dünyanın sayılı derbilerinden olan FENERBAHÇE Galatasaray maçına ev sahipliği yaptı. Tabiki bu ev sahipliği yine GS li taraftarlara yakışır nitelikte oldu, yine maçın ilk dakikasından itibaren baş gösteren küfürler sahaya atılan yabancı maddeler ve artık sonlara yaklaştıkça bu takımı yenemeyeceklerini anlayan GS li futbolcuların çirkin tavırları.

Her sene bu stadta yaşanan aynı tablo; çirkinliğin fitili Sabri' yle ateşlendi Arda' nın terbiyesizliğiyle devam etti. Emre Aşık' ın pozisyon sonrası yere düştükten sonra Lugano'nun göbeğini ısırması bu olay ister istemez şu soruyu gündeme getirdi, Emre Aşık acaba futbolu bırakıp kendine başka bir meslek mi edindi? Bırakın stadta taraftarlar tarafından Fenerbahçeli futbolculara küfür edilmesini saha içinde GS li dünkü çocuklar dışarıda abi çektikleri adamlara ana avrat ağza alınmayacak küfürler etti. Sonra maçı katleden çığrından çıkartan yine Fenerbahçeli futbolcular oldu pes doğrusu. Peki adama sormazlar mı madem herşey Fenerbahçeli futbolculardan kaynaklanıyor bütün terbiyesizlikler onların başından çıkıyor bu olaylar neden Şükrü Saracoğlu Stadında olmuyor neden sahaya tek bir yabancı cisim atılmıyor nasıl oluyor da bu stadta insanlar ailesiyle sevgilisiyle ufacık çocuklarıyla maç izliyor sorarım size.

Fenerbahçeyi kötüleyenler yaptığı her büyük şeye kulp takıp eleştirenler çamur at izi kalsın doğrultusunda yürüyenler bunları yapmak yerine Fenerbahçe' yi örnek alıp aynı yolda yürüseler bugün İspanyada televizyon kanalı derbi yayınını kesmez bu ne biçim derbi biz futbol görmek istiyoruz o yüzden bu yayını kesiyoruz demezdi. Artık iyi şeyler yapanı kotülemek yerine biraz yaptıklarından ders çıkartmayı bilelim. Biraz Fenerbahçe taraftarına bakıp taraftar olmayı öğrenelim tamam anlıyorum bu takımı yenememenin vermiş olduğu bir rahatsızlık var arkadaşlar ama biraz hazmetmeyi bilelim bizim yaptığımız gibi bu büyük derbiye ev sahipliği yapmayı bilelim. Emin olun çok zor değil.

SAYGILARIMLA.

 
Toplam blog
: 14
: 746
Kayıt tarihi
: 23.03.09
 
 

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf ..