Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '08

 
Kategori
Haber
 

Herkese yedek cinsel organ

Herkese yedek cinsel organ
 

Duvar saati (Ben bu resmi koydum siz ne düşünürseniz onu...)


Bu nedir demeyin. Ben okuduğum bir haberin yalancısıyım. Belki içinizden okuyanınız da vardır. Teknolojinin hayatın her alanındaki gelişmesine koşut olarak bacaklarımızın arasına kadar girmesi zaten bir an meselesiydi.

Mavimsn adlı sitenin haberinde, Alman Sosyolog Klaus Fieseler’in, “Seks Mitleri” adlı kitabına atıfta bulunularak, daha çok kadınlarımızı, biraz da erkeklerimizi! İlgilendirdiğini düşündüğüm en görüşlerine yer veriliyor.

Cinsellik uzmanları, psikologlar ve sıradan insanlarla görüşerek hazırladığı “Seks Mitleri” adlı kitabında cinsellikle ilgili yaygın mitlerin temelini bulmaya çalışan Fiesel, habere göre, erkeklerin de çocuk doğurabileceği gibi ilginç konulara deyiniyor.

Internet ortamındaki sanal seks ile gerçek cinsellik arasında farkın kalmayacağını belirten Fiesel’in görüşlerinin en ilginç olanı ise geleceğin cinselliğine ilişkin. Buna göre, gen teknolojisindeki akıl almaz gelişmeler sayesinde, tıpkı bugün estetik cerrahi ve organ naklinde olduğu gibi, para veren herkes istediği kadar cinsel organa (operasyonla yerleştirilecek ek cinsel organ, beyne takılan orgazm çipleri) sahip olabilecek.

Ne dersiniz?

Önce bir tane, sonra şekil ve renk itibariyle çeşitleri, ardından yakıştırılması halinde birkaç tane birden takılması moda olur.

“Benim kızımı ne doktorlar, mühendisler istedi de vermedim” sözü zaten şimdiden demode olmadı mı?
 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..