Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bir blog oluşturmamın en büyük nedeni ülkemiz ya da dünyadaki bir çok olayda yapılan yorumlarla hemfikir olmamam ve kendi fikirlerimi de ulaşabileceğim herkesle paylaşmak istememdir. Daha çok kişiye ulaşmak için bir yazar olmak bile isterim aslında. Ben çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanıyım ve özel bir merkezde çalışıyorum. Te..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kuran'da kadın ve...

Üstadım birde nur suresine el atsanız. Ayet 31 himar nedir nasıl kullanılır kimin tercümesinde nasıl çevirilmiş.

12 Eylül 2009 10:40
Fenerbahçe'de sorun Alex değil, Aragones'tir; hatta Güiza'dır.

yazınızı okudum bende feneri takip eden biriyim ama bence sorun ne guizanın ne alexin ne de aragonesin futbol beceri ve bilgisine değil sorun kafalarda bir liderlik ve iktidar savaşı var gibi bu çözmek gerekli bu çözülmezse yara alacak fenerbahçedir. Alex geçen seneki lex değilse guiza da ispanyada gol kralı olmuş bir forvettir. O da geçen seneki guiza değildir. Fener de bir kanser var büyümeden ameliyat edilmelidir. Onada karar verecek en sonunda yönetim olacaktır.

05 Ocak 2009 10:38
Bir köşe yazarı günde kaç defa tıklanır?

Ben duruma bir de farklı bir açıdan bakacağım adı geçen öşe yazarları sadece internette yazmıyor gazetede de okunuyor o nedenle tık sayısının total rakam açısından önemi yok ancak yazarlar arası rekabet için anlamı var onu da koymayabilirler çünkü gerçekten düşük rakamlar çıkacaktır

19 Aralık 2008 09:41
 
Toplam blog
: 21
: 918
Kayıt tarihi
: 19.11.08