Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Heyecan Verici Mercan

Pozitifliği ile bilinen mercan bu yılın rengi. Pozitif etkisinin yanı sıra çekicilik ve şehvet duygularını da harekete geçirmesiyle ünlü mercan, yüzyıllardır güzelliğin simgesi olan sihirli ve etkileyici bir renk. Huzur, ferahlık, dinginlik hissi veren ve evlere keyif getiren bu renk hayattaki pozitif etkisiyle Dünya var oldukça geleceğe taşınmaya devam edecek. Her ne kadar gerçek mercanları bulmak gün geçtikçe zorlaşsa da o muhteşem rengi dünyalarımıza katmak ve bize enerji vermesine olanak sağlamak hala mümkün.

 

İster kıyafet, takı, aksesuar, isterse ev dekorasyonu olsun hayatlarımıza bir yerlerden bulaşan bu renge Mısır tarihi, Rönesans ve Osmanlı da dahil olmak üzere hemen hemen her dönemde rastlıyoruz. En göz alıcı kadınlarda, en değerli takılarda, en eşsiz sanat eserlerinde göze çarpan mercan hep bir heyecan kaynağı.

 

Her ten rengine uymasının yanı sıra hem kadın hem erkekler tarafından tercih edilmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Bu sene sık sık askılarda göreceğimiz mercan takım elbiseler kadınların ilk tercihlerinden olurken, trençkot, ayakkabı, küpe, pantolon ve hatta rujlara kadar her yere sızarak kanımıza karışacak. Birçok renk ve tonlarıyla müthiş uyum sağlayan mercanı, farklı parçalarla hayatımıza katıp, keyif, mutluluk, dinginlik, çekicilik ve samimiyeti yakınımızda bir köşeye iliştireceğiz. 

 

Sanallık yerine gerçekliği simgeleyen mercan, deniz yaşamında barınak olduğu gibi hareketli ve sıkışık hayatlarımızda bize optimistlikle kucaklandığımız bir yuva sıcaklığı sunacak. 

 

Bu yıl Mercan.

Mercan Heyecan.

 

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..