Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '17

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Hızlı diş teli tedavisi

Hızlı diş teli tedavisi
 

Hızlı Diş Teli Nedir?

Hızlı diş teli klasik kullanılan diş tellerinin malzeme kalitesi ve işlevine göre farklı olmasından dolayı tedavisinin kısa sürmesini sağlayan bir işlemdir. Kullanılan braketler bu tedavi süresini en az indirir. Bu işlemin adına da Fastbraces diş teli tedavisi denir.

Herkese uygulanabilir mi

Evet bu işlem tüm hasta guruplarına uygun olur. Dişlerdeki bozulmaz azlığı ve tedavinin klasik diş telleri ile de kısa bir sürede çözülebildiği durumlarda ise, bu opsiyonel olarak tercih edilmeyebilir. Ama hasta isterse yine bu fastbraces diş teli tedavisi uygulanabilir.

Çok Mu Pahalı

Günümüz şartlarında bu işlemin pahalı olduğunu söyleyemem. Çünkü ortalama bir telefon fiyatının ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konu sağlık ve sizinle sürekli yaşayacak olan bir durum olduğu için verilen fiyatı çokta önemli olmadığını söylemek isterim.

Diş teli Takıldıktan sonra düşerse mi

Diş telleri takma sonrasında zorlanma veya verilen uyarılarak uyulmaz ise, düşme riski her zaman vardır. Bu engellenemez bir durumdur. Fakat düzeltme ve yeniden tedavi veya düzeltme her durumda yapılır. Bu düzeltme işlemi bizim için çok problem olan bir şey değildir. Fakat hastanın iyileşme süresini uzatabilir.

Ortodondi uzmanı kimdir

her diş doktoru ortodontis değildir. Diş hekimleri arasında da bir sınıflandırma yapısı var. Bunlar bazı hekimler implant yapamaz bazıları ortodonti tedavileri. Bu hekimler zaten yaptıkları işlemleri ile anılır ve tedavi olmak istediğiniz hekime rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Fastbraces Tedavisi Yan Etkisi Var mı

fastbraces hızlı diş teli tedavisinin adıdır. Bu teknik ile yapılan diş teli tedavilerinde her hangi bir yan etki veya tedavi sürecini olumsuz etkileyecek bir durum olmaz. Zaten sistem olarak kullanılan braketler dışında keskin farklılıklar taşımaz.

Saygılarımla

Dr Onul Üner

http://www.onuluner.com/

 
Toplam blog
: 13
: 1307
Kayıt tarihi
: 03.07.13
 
 

1974 Ankara doğumlu olan Onul Üner, 1992 yılında TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra Gazi Üniv..