Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '14

 
Kategori
Sinema
 

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
 

Film


Yüzüklerin Efendisi filmenin devamı olarak çekilen serinin ikinci filmi olan The Hobbit : The Desolation of Smaug
 (Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları) filminde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

 Shire’lı Hobbit Bilbo Baggins filmiyle başlayan macerada kayıp Erebor Cüce Krallığı'nın varisi olan Thorin Meşekalkan ve 12 cüce var güçleri ile savaşlarına ve bu zorlu yolculuklarını sürdürüyorlar.

 İlk filmde beklenen fakat izleyicinin bulamadığı heyecan dolu sahnelere bu filmde bol bol yer verilmiş. Baştan aşağıya hareketli sahnelerle dolu Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmi izleyicinin yoğun ilgisini çekiyor. Vizyona girdiğinden beri kapalı gişe oynayan filmi bugün seyretme fırsatı buldum.

 Yüzüklerin Efendisi filmiyle yakalanan o büyüleyici havanın bu filmle birlikte geri geldiği çok açıkca gördüm. Film oldukça güzel olmuş. Olaylar, mekanlar, orglar herşey yerli yerine oturmuş. İlk filmde pek göremediğimiz elfler bu filme ön plana çıkarılmışlar.

 Bir çok kişinin merakla beklediği kötü ve acımasız Ejderha Smaug'un da bu filmde görmüş olduk. Cücelerin ülkelerini bu ejderhadan kurtarmak için çıktıkları yolculuk bu filmde bitiyor ve ejderha ile yüzleşiyorlar. Büyük bir mücadeleden sonra ejderhayı tam hakladılar derken hevesleri kursaklarında kalıyor ve film bitiyor. Sonraki film bu ejdarha ile cücelerin arasındaki savaşı konu alacak sanırım.

 Filmi takip eden kişilerin mutlaka sinemada 3D olarak izlemelerini tavsiye ediyorum.

http://www.delinetciler.net/sinema/hobbit-smaug-un-corak-topraklari-3036/

Bu blog Sinema sitesinde de yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 5
: 2218
Kayıt tarihi
: 25.07.13
 
 

Zonguldak Karaelmas Üniveristesinde Makina Mühendisliği bölümünü okudum. Haliyle makina mühendisl..