Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '10

 
Kategori
Genetik
 

Homo Sapiens

Homo Sapiens
 

içindekiler...


Mezafizik evranin ortaçağındaydı beyni. Alabileceklerini sadece mum ışığında kısıtlı bir şekilde alıyordu ve buna itiraz edemiyordu. Çünkü o bir Proleterya'ydı.

İstediği yer burası mıydı istediği şey bu muydu ve soruları sormaya hakkı var mıydı? Beyninin içindeki otobüsler birbirlerine çarpmamak için kendilerine ayrılmış loblardan doğruca sinir sistemine ulaşmaya çalışıyorlardı. Otobüsün içindeki bilgiler aldıkları emirleri, umutları, umutsuzlukları, heyecanları, hüzünleri yerine yetiştirmek için uğraşıyorlardı. Şoförü gaza getirici sözler nidalar şeklinde bilgiden bilgiye koşuyordu. Varılacak noktaya tam varıyorlardı ki önlerine bir çukur çıkıverdi.

Bu çukurun hikayesi içinde bulundukları Homo Sapiens'in 2 sene önce kalorifer kazanına sert bir şekilde kafasını çarpması sonucu oluşmuştu. Bilgi dolu otobüslerden birkaçı bu çukur içine düşmüş, bir kaçı da hasarla yola devam etmekteydi. Merkezden gelen bilgilerin yollanan yere ulaşamaması Homo Sapiens'te unutkanlıktan doğan hareket eksikliği ve düşüncede tutukluğa neden olmuştu...

 
Toplam blog
: 31
: 834
Kayıt tarihi
: 28.05.10
 
 

Herkese merhaba:) Gündelik hayatı mizahla birleştirmeyi seven bir psikolog olarak katılıyorum hay..