Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '08

     
    Kategori
    Turizm
     

    Hotels.com'un raporuna göre küresel otel fiyatları %3 oranında düştü.

    <ımg title="hotel service" height="200" alt="" src="http://www.webcertain.com/uptest/upload//Webcertain-PR/hotelservice-large.jpg" width="300" align="right" mce_src="http://www.webcertain.com/uptest/upload//Webcertain-PR/hotelservice-large.jpg ">Hotels.com Otel Fiyatları Endeksi’ne göre (OFE), dünya çapında otellerin ortalama oda fiyatları yazdan bu yana düşüşe geçti. Bu, Ocak 2004'te başlayan Hotels.com Otel Fiyatları Endeksi’nde herhangi bir çeyrekte ölçülen ilk yıllık düşüş.
    Temmuz-Eylül 2008 döneminde bir otel odası için, seyahat edenler tarafından ödenen ortalama fiyat 2007'nin aynı dönemi ile karşılaştırıldığında küresel olarak %3 oranında azalma gösterdi.
    Küresel fiyatlarda %3 oranındaki düşüşü, Kuzey Amerika (fiyatlarda %5 düşüş), Latin Amerika (fiyatlarda %1 düşüş) ve Karayipler'deki (fiyatlarda %4 düşüş) oda fiyatlarının düşmesi tetikledi. Aynı süreçte Asya'daki fiyatlar sabit kaldı. Avrupa'da otel yöneticilerinin de belirttiği üzere fiyatlar %2 artarak yaz aylarında seviyelerini korudu, özellikle Paris ve Berlin'deki oteller ile Roma'daki otellerde fiyatlar belirli bir düzeyde kaldı.
    Hotels.com Worldwide Başkanı David Roche'un yorumları: “Amerika kıtalarındaki oteller geçtiğimiz altı ila dokuz aylık küresel ekonomik gerilemenin etkilerini özellikle hissetti ve kapsamlı fiyat indirimlerine tanık olduk. ABD otellerinin sahipleri gelecek aylarda müşterini korumak için daha fazla fiyat indirimine gidebilir. ”
    “Bunun aksine Avrupa'daki otel yöneticileri ise fiyatlarını korumalarına yardımcı olan güçlü bir yaz sezonuna – Avrupa seyahatinin geleneksel yoğun dönemi – bağlı olarak daha az indirim yapmak durumunda kaldılar. ”
    “Ancak Avrupa fiyatları şu anda inişe geçti ve muhtemelen 2009 boyunca kıtadaki ana seyahat noktalarına seyahat için gittikçe artan sayıda iyi tekliflerle karşılaşılacak.”

    Hotels.com hakkinda

    http://www.hotels.com/ web sitesinde, lüks otellerden uygun fiyatli barinma hizmetlerine kadar, en düsük otel fiyatlarini bulabilirsiniz. http://www.hotels.com/ dünyanin her yerindeki otel odalari için en iyi fiyatlari ve indirimleri sunar.

    Özel personeli ile tüm büyük pazarlarda faaliyet gösteren http://www.hotels.com/ dünya genelinde 80.000’in üzerinde kaliteli otel seçenegi sunar ve bu tesislerden 40.000’inde en düsük fiyat garantisi verir: Bir müsteri ayni otel için daha düsük bir fiyat bulursa, Hotels.com aradaki farki karsilar.

    http://www.hotels.com/ sektördeki en büyük bagimsiz oteller ekiplerinden birine sahiptir ve bu da kullanicilarin tesislerle ilgili dürüst elestirilere ulasabilecekleri anlamina gelir. Seyahat etmek isteyen kisiler online olarak ya da +44 (0)20 7492 0979 numarali çok dilde hizmet verilen çagri merkezlerimizden birini arayarak rezervasyon yaptirabilirler

    Daha fazla bilgi için, http://www.hotels.com/ adresini ziyaret edin

    Basinla ilgili sorular için, asagidaki iletisim bilgilerini kullanin -

    Jenny Simpson
    Online News & PR Manager
    WebCertain Europe Ltd
    Blackthorn House
    Northminster Business Park
    Poppleton
    York
    YO26 6QW
    Tel: 44 1904 780030
    Email: pr@webcertain.com

     
    Toplam blog
    : 1
    : 548
    Kayıt tarihi
    : 05.12.08
     
     

    Hacettepe Universitesi Ingiliz Dilbilimi mezunuyum. Ingiltere'de her dilde pazar arastirmasi yapan b..