Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '11

 
Kategori
Teknoloji
 

HTC sahiplerine müjde!

HTC sahiplerine müjde!
 

HTC


Merhaba,  

akıllı telefon pazarında pek çok kullanıcının ilgisini ve beğenisini kazanan HTC Türkiye pazarındaki yeniliklerine devam ediyor... 

Android Market bugün itibariyle Desire HD, Desire Z, Desire ve Wildfire modellerinde kullanılabilecek. FOTA (Firmware Over the Air) güncellemesi ile gelen yenilik, Wi-Fi veya veri paketi üzerinden Market Rom kodu güncellemesi ile aktif oluyor. 

Desire HD, Desire Z, Desire ve Wildfire sahipleri ayarlar bölümünden sistem/yazılım güncellemelerine girip hemen Android Market uygulamasını indirebilir. 

HTC, Salsa ve ChaCha adlı yeni modellerin yanında Desire, Wildfire ve Incredible modellerini de güncelleyerek Androidli ürün yelpazesini oldukça genişletmişti. Daha önce Türkiye’de satışa sunulan HTC Hero bu yenilikten faydalanamayacak olsa da yakın gelecekte Türkiye’de olması beklenen yeni modellerde Android Market kurulu olacak. 

Android Market, Android cihazlar için Google tarafından geliştirilen bir online yazılım satış noktası. Aplikasyon programı (app), market olarak adlandırılıyor. Android Market, Android kullanıcıları için önceden yüklenmiş ve üçüncü parti geliştiricileri tarafından yayımlanan uygulamaları indirmeyi sağlıyor. 

Ne diyelim, bekleyenlere koay gelsin... 

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..