Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '09

 
Kategori
TV Programları
 

Hülya Avşar sunucu olmuş…

Hülya Avşar sunucu olmuş…
 

Gündüz tv kanallarında gezinirken Bir kanalda Hülya Avşarın sunuculuğunda Prf. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Kamer Genç gibi konukların olduğu bir söyleşi programı olduğunu duydum. Açıkçası ilginç konulara değinileceğini düşünerek saat gelince tv. karşısında yerimi aldım.

En az konuklar kadar Hülya hanımın performansını da merak ediyordum. Zira özellikle Yaşar Nuri hoca ile program yapmak her babayiğidin harcı değildir. Onu kolayca idare edip istediğiniz gibi konuşturamazsınız.

Yaşar Nuri hoca, daha programın başında kendisini istemediği konulara çekmemesi için kibarca uyarıda bulundu. Ama maaşallah Hülya Hanım anlamak istemedi bile. Hocaya Fetullah Gülen’i sordu. Şahıslarla polemiğe girmemek için Hoca konuyu geçiştirmeye çalıştıysa da Hülya hanım yutar mı. İsrar ediyor. Ne demek istediği cevabı vermez. İş tam çığrından çıkacak ki reklam arası geldi ve Hülya hanımı kurtardı.

İkinci bölüm başladığında Sayın Kamer Genç de oradaydı. Artık durum düzelir diye düşündüm ama ne mümkün. Belliki programın yapımcısıda sunucusuda, soru soranda, cevap verende Hülya hanım. Sıkıştıracak, pirim yapacak ya, hemen Yaşar Nuri hocaya can alıcı soruyu sordu.

- Sizce Tayyip bey iktidardan giderse kime güvenelim?

- Hülya hanım, benim üzerimden kimseyi savunmayın, mesaj göndermeyin.

Normalde bu cevap Hülya hanıma programı kapattırmalıydı ama ne mümkün. Döndürüp, döndürüp Tayyip beyi soruyor ve diğer parti liderlerinin de yiyici oduğunu temiz olmadıklarını, bu yüzden Tayyip beyle devam edilmesini ima ediyor.

Belliki Yaşar Nuri hoca politika konuşmak istemiyor. Sinirleniyor,

- Siz Tayyip beyi konuşmaya devam edin deyip kalkıp çıkıyor.

Hülya hanım pişkin maşallah, gülüyor, Kamer beyi bari sıkıştırayım diye ona yükleniyor. Tam Kamer bey de kalkıp çıkacak araya gece haberleri giriyor. Böylece bir skandal sona eriyor.

Kimin eli kimin nersinde türü programlara benzemiyor aklı başında insanlarla söyleşi yapmak.

6/10/2009 Salı,

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..