Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '12

 
Kategori
Siyaset
 

İhanetçiler ortada...

Görünen o ki, CHP’nin  kurultayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun gücünü ve partideki egemenliğini  daha da artırdı.

Özel olarak davet edilmesine karşın kurultaya gelmeyen önceki Genel Başkan ve bugünün Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tutumu aslında yıllarını verdiği partisine ihanetti.

(Evinin önünde çadır kuran delegeler günlerce ricalarına rağmen beyimiz gelmedi.)

Ben muhalif milletvekili İsa Gök’ün şov kokan itirazlarına, Önder Sav ekibinin kurultaya gelmeyerek Anıtkabir’e gitmesine, sonra da bir otelde basının karşısına çıkmasına aldırmadım. Bunlar beklenen küçüklüklerdi.

Sizlerden bıktık, gidin, karşımıza çıkıp canımızı sıkmayın diyoruz.

Gözleri kör, kulakları sağır olmuş.

Var mı yok mu bu yaşta koltuk peşindeler dinozorlar.

Bu “muhalif hareket”in CHP’yi böleceğine ise; özellikle dünkü kurultayı izledikten sonra kesinlikle ihtimal bile vermiyorum.

Benim en çok dikkatimi çeken şey, CHP’nin yıllarca Genel Başkanı olan Deniz Baykal’ın vefasızlığı ve sorumsuzluğu oldu. Yazık ki yazık…

Baykal bana göre, sırf Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının yanında görünmemek için salona gelmeyerek, CHP kurultayına saygısızlık etti...

Başına kaset felaketi geldiğinde bile son dakikaya kadar ağzının içine bakan, hatta evinin önünde çadır kurup direnen delegeleri üzdü.

Ondan beklenen, kesinlikle bu kurultaya katılması ve eğer gerek duyuyorsa kürsüye çıkıp parti yönetiminin hataları varsa, hatalarını tek tek sıralamasıydı.

Çünkü onun gibi deneyimli bir eski Genel Başkan’a bu yakışırdı.

Bu durumdan sonraq ben derim ki; “Kardeşim madem kurultaya bile gelmeyecek kadar nefret ediyorsun bu yönetimden, madem bu kadar kin dolusun; o zaman daha sekiz ay önce neden milletvekili olmayı kabul ettin? ..

Aynı insanlar vekillik teklif edince havada atlayacaksın, iş kurultaya gelmeye ve partiye katkıda bulunmaya gelince sıvışacaksın..

Olmadı Sayın Antalya milletvekili Deniz Baykal olmadı, olmadı!..

Sen, senelerdir büyük hedeflerin adamı olarak tanımıştık güvenmiştik ama siz küçük oyunların adamı çıktınız. Bizleri yanıltınız..

Kurultaya katılmayarak, kendisine gönül veren ve hâlâ acaba döner mi” umuduyla bekleyen delegelerin gözünden bile düştünüz..

Bizlerde gerçek yüzlerini bir defa daha gördük.

Bundan sonra bizler sizleri defterimizden sildik.

Bu duruma düşmek, bir insan için çok incitircidir..

Ne yapalım, sizler istediniz, bu ağırlığın altında ezileceksiniz.

(Bunlar biliniyor.G emlikli ihanetçi nerede?) 

ozcanvural1933@hotmail.com

 
Toplam blog
: 453
: 1059
Kayıt tarihi
: 24.07.06
 
 

1933 Kayseri'de doğdum. Kayseri Lisesi Ankara Veteriner Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Diş Heki..