Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '09

 
Kategori
Basketbol
 

İlkleri biz yaparız. Tarihi biz yazarız.

İlkleri biz yaparız. Tarihi biz yazarız.
 

internetten


Galatasaray’ın aslan kızları, taraftarın inanılmaz desteği, basketbolcu ve futbolcu oyuncuların birliği, eski ve yeni yönetcilerin bütünlüğü ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri ile Türkiyede bir ilk daha yaparak, Avrupada kupa kazanan ilk bayan basketbol takımımız oldu ve müzeye futboldan sonra bir Avrupa kupası daha getirdi.

Periyotlar bittikçe, zaman geçtikçe, 12 sayılık farkı düşündükçe kalbimiz yerinden çıkacak gibi hop oturup, hop kalkıyoruz Maçı izlerken ne tırnak kalıyor, ne de ses. Hatta bir ara ailecek gözlerimizden yaşlar süzülüyor.

Maçın başından sonuna kadar aradaki farkı en üst seviyede tutmaya çalışarak iyi savunma ve yerinde fauller ile son periyoda 12 sayılık farka girdiğimizden dolayı uzayan maçın, son periyodunu Kraliçelerimiz üst üste attıkları basketler ile farkı 21 sayıya çıkardılar ve daha maç bitmeden başlayan şampiyonluk şarkılarıyla tüm Türk halkını yoğun bir sevinç içine soktular. Maçta özellikle Augustus, Young ve Işıl ‘ın ön plana çıkarak üstün performans göstermeleriyle maçı kazanan Galatasaray Türkiye de bir ilk daha gerçekleştirmenin gururunu yaşattı.

Neden acaba ilkler hep Galatasaraydan gelir? Cevabı açık Avrupa takımı olduğu ve hiçbir zaman hangi kategori de olursa olsun Galatasaraylı olma ruhunu yitirmediği için.

Galatasaray’ın derbi maçı öncesinde camia olarak bu morale çok ihtiyacı vardı. Galatasaray ruhu için, birlik beraberlik için hafta sonu bu güzel kupa ve Aslan kızlarımızın Ali Samiyen de olması ve takımlarına destek olarak takımlarına şans ve başarı getireceğini düşünüyorum.

Teşekkürler Cimbom. Teşekkürler Avrupanın Kraliçeleri...

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 316 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 164
: 4548
Kayıt tarihi
: 26.03.08
 
 

Hayatı sevmek ve düzgün yaşamak isterken bulurum kendimi. Yaşamın bana verdikleriyle yetinmeye çalış..