Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

İnandık çocuklar...

İnandık çocuklar...
 

İNANDIK ÇOCUKLAR BİZLER İNANDIK DEMENİN ZAMANI.....

Beşiktaşımızın maçı başladı. Maçın teknik ve taktik yorumunu bugünlük bir kenara bırakıyorum. Daha sonra bu konuya değiniriz.

Bugün sizlere Beşiktaşın neden şampiyon olması gerektigini anlatıcam. Beşiktaş şampiyon olmalıdır çünkü geçmişte yeterince hata yapılmıştır. Beşiktaşın parası ve yılları boşa harcanmıştır.
BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLMALIDIR. Evet bunu taraftar artık büyük bir açlıkla beklemektedir.
BU ARADA KALEMİZDE 2GOL BİRDEN GÖRDÜK.
İNANDIK ÇOCUKLAR BİZLER İNANDIK.
BEŞİKTAŞ neden şampiyon olmalıdır. Eğer şampiyon olamazsak rakiplerle fark korkunç bir şekilde açılacaktır. Ve beşiktaşa TRABZONSPOR ROLÜ biçilmek istenmektedir. Çünkü FUTBOL ENDÜSTRİSİ tüm dünyada 2 takımlı sistem istemektedir. Bunu isteyenlerin ekmeğine yag sürmemek için beşiktaş şampiyon olmak zorundadır.

Aksini düşünmek her beşiktaşlının yüregini korkutmalıdır. Ve ne kadar kızsak sinirlensek de bu uğurda takıma ve yönetime her beşiktaşlının destek olması gereklidir. AKSİ takdirde beşiktaşı büyük bir mali sıkıntı ve buhran beklemektedir. Bu sıkıntı ve buhranı beşiktaşımızın atlatması on yıllar sürebilir.
Eğer şampiyon olamazsanız ve vitrine çıkamazsanız alacagınız futbolcuların kalitesi her geçen yıl düşmektedir. Bunun için tek tek futbolcu isimlerini saymak istemiyorum ama isterseniz sizlerde rakiplerin aldıkları futbolcularla beşiktaşın aldıgı futbolcuların kalitesini karşılaştırabilirsiniz. Beşiktaş isimli ve kariyerli futbolcu alamamaktadır. KİMSE bana bunun bilerek yapıldıgını anlatmaya çalışmasın. Yıllarca üst üste yapılan hataların sonucudur bu. Avrupadan bir futbolcu alacagınız zaman ilk olarak paradan önce futbolcu şampiyonlar liginde oynayıp oynamadıgınıza bakmaktadır. İKİNCİ OLARAK da bütün teknik direktörlerini kovan geçmişte futbolcularını kaçıran bi kısmıyla davalık olan bir takıma gelmek istememektedir diye düşünüyorum. O yüzden de A kalite dünya çapında futbolcu alabilmek ve KARTALIMIZIN YÜKSELEBİLMESİ İÇİN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLMALIDIR. Ve BUNA MECBURDUR..
2-1OLDU...
İNANDIK ÇOCUKLAR BİZLER İNANDIK......

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 8
: 1468
Kayıt tarihi
: 17.08.07
 
 

1973 İstanbul doğumluyum. Ege Üniversitesi Felsefe mezunuyum. Bir dersanede rehber öğretmen olarak ç..