Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '09

 
Kategori
Güncel
 

İndirilen Galatasaray bayrağı

İndirilen Galatasaray bayrağı
 

Resim:milliyet.com.tr


Galatasaray'da karmaşa ne zaman durulacak belirsiz. Takımın yaşadığı onca talihsizliğe ilaveten bir de stadyum ile ilgili pürüzler çıkmaya başladı.

Seyrantepe'de inşaatı devam eden stadyum inşaatında çalışan işçiler "3 aylık maaşlarımız hala ödenmedi. 15 gündür bizi oyalıyorlar. Buradan kulüp yetkililerini uyarmak için bayrağı aşağı indirdik." demişler.

İşçiler kendi açılarından haklıdır elbette. Emek harcamakta ve orada çalışmaktalar. Doğal olarak ücretlerini zamanında talep etmeleri de anormal bir durum değil.

Dünyanın ekonomik krizle boğuştuğu bu dönemde, ülkemizde de bir çok sektörün bundan etkileneceği iyi biliyordu. Tabi ki Seyrantepe'deki inşaat da bundan etkilenecek, Kocahöyük'deki bahçede...

Ancak burada biraz durup düşünmek gerek sanırım. İşin başındaki kişilerin bir takım şeyleri önceden öngörebiliyor olmaları gerek. Hele ki bu çapta büyük bir iş ile ilgileniliyorsa öngörü gücünüz yüksek olacak.

Kriz çat kapı gelmedi, aylar öncesinden emareleri belirdi, her yerde bas bas kriz geliyor haberleri yapıldı.

Bu durumda yüklenicilerin önceden tedbirlerini almış olmaları gerekmez miydi? Yahut uzun vadeli bir plan dahilinde mevcut soruna bir çözüm bulunamaz mıydı?

Bülent Korkmaz'ın gelişi ile ayrı bir hüviyete bürünen ancak yaşanan talihsiz sakatlıklar neticesinde ideal kadroyu kurmaya zorlanan Galatasaray şimdi de stadyum ile ilgili haberlerden etkilenmeyecek mi?

Hem de UEFA maçına 3 gün kalmışken...

Umalım da bu kriz de hemen çözüme kavuşturulsun, işler yine hızlansın.
Perşembe Hamburg önüne çıkacak takıma da en azından bir moral olsun...

www.murathacioglu.com

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..