Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '13

 
Kategori
Mesleki Eğitim
 

İnternet üzerinden para kazanmak bu kadar kolay mı?

İnternet üzerinden para kazanmak bu kadar kolay mı?
 

internetten para kazanmak


E-ticarette Yeni Trend

Eğer internet dünyasında gezerken bir yandan da para kazanma düşünceniz varsa sizlere bu yolda hangi adımları atmanız gerektiğini anlatacağım. 

Öncelikle günde ne kadar vakit geçiriyorsunuz ya da ne kadar vaktinizi ayırabilirsiniz? Kafanızda günde ne kadar bilgisayar başında kalabileceğinizi belirledikten sonra hangi iş bana uygun ona karar vermelisiniz. Aşağıda listesi mevcut.

Blog yazarlığı

e-ticaret

mobil yazılım 

anket doldurmak

makale yazmak

satış ortaklığı vs...

Tabi bu işlerin ne olduğıunu öğrenmek için http://www.e-parakazanmak.org/ sitesine göz atabilirsiniz.

daha sonra seçiminizi yaptıktan sonra seçtiğiniz alanla ilgili destek almanız gerekebilir. İnternette yatığınız araştırma ile yukarıda verdiğimiz bazı para kazanma yollarını öğrenmeniz sizlere zaman ve para kaybına ya da inacınızı kaybedip ben bu işi yapamam diyebilecek noktaya gelebilirsiniz. Bu yüzden bu işte uzman türkiye de ve dünya da kendini kanıtlamış kişi veya kurumlardan(Parax gibi) danışmanlık almanız sizlere tavsiyemdir. Yukarıda verdiğimiz linkten danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. İnternetten para kazanmak bazıları için kolay ve rahat bir işken bazıları içinse yapılması güç bir iştir. 

Eğer internnette günde bir saatten fazla zaman geçiriyorsanız para kazanma düşüncesini aklınıza getirmekte fayda var. Ülkemizde asgari ücrete her gün 8-10 saat çalışan işcilerimiz var. Bu ücretler alarak hayatı geçindirmek ise gerçekten zordur. Buna karşın günde 30 dk çalışıpta çok daha yüksek miktarda para kazanan bireysel internet kullanıcıları da var. Ayrıca hiçbir eğitim ve bilgi seviyesinde uzman olmayan sadece trendleri takip edip bazı fırsatlardan istifade etmiş insanlar kolayca para kazanabiliyor. 

Bir meslek olarak internet son yıllarda kullanılan üzerinde büyük gelir elde edilen bir platformdur. Ticaretin ustaları interneti kendi işleri için ve satışlarını atırmak ve sağladığı ürün ve hizmetin tanıtımını yapmak için kullanıyorlar. Çoğu firma google sayesinde müşterilerine kolay bir şekilde ulaşıyor. Sizlere tavsiyem internetten para kazanmak isteyenler google i iyi tanımalıdır.

Artık ek iş olarak bir şeyler yapmaya başlamak için tek şey vaktinizi ayırmak. Zaman en kıymetli hazinelerimizden biridir. Onu iyi kullanalım.

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..