Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '20

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

İnternetten Alışveriş

Günümüzde birçok şeyi bilgisayar başından yapmaya öyle alıştık ki, evden çıkmaz olduk. Yeme-içme, temizlik malzemeleri, perde, mobilya, ev aksesuarı dahil her şeyi internetten satın aldığımız bu zamanda giyim konusu en çok kafa karıştıran ve en cesaret edilemeyen konulardan biri olmaya devam ediyor. Ben mesela bu konu ile ilgili hala ciddi sorun yaşıyorum. Gerçekten beğendiğim ve kesin almam gerektiğini düşündüğüm halde neredeyse hiçbir şeyi cesaret edip internetten satın alamıyorum.

Ödeme yapılan yerin güvenilir olup olmadığından başlayarak, görülen ürünle teslim alınacak ürünün birbirinin aynısı olup olmayacağı endişesi, beden ölçülerine uyup uymayacağı (ki bu en önemli konu), kumaş kalitesi ve dikiş kalitesinin ekrandan anlaşılamaması, özellikle yurtdışından verilen siparişlerde sorun olma ihtimalinde nasıl değişim ya da iade yapılacağı konularındaki endişe gibi onlarca nedenden dolayı hala giyim konusunda belli başlı markaların dışında internet üzerinden alışveriş yapmak büyük bir stres haline dönüşebiliyor.

Birçok platformda puanlama ve yorum konularında alıcıya destek amaçlı paylaşımlar yapılsa da bu paylaşımlarında kontrol edilebilir ya da müdahale edilebilir olduğunu öğrendiğimizden nereye bakacağımıza neye inanacağımıza şaşırdık. Tabii ki her zaman gidip deneyerek, seçerek, dokunarak satın almak en doğru tercih olsa da bu zamansızlık ve koşuşturma içerisinde internet alışverişinin hayat kurtardığı gerçeğini de göz ardı edemeyiz. Bu durumda giyim alışverişi konusunda internet satışında biraz daha fazla yol kat edilmesi gerekliliği tartışılmaz. En kısa zamanda daha güvenli, daha anlaşılır, daha kolay ve daha kaliteli internet alışveriş platformların kurulması hepimiz için çok büyük bir rahatlık olacaktır. 

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..