Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '10

 
Kategori
e-Ticaret
 

İnternetten ek gelir elde edin

İnternetten ek gelir elde edin
 

İnternet iyi paralar kazanabileceğiniz, büyük fırsatlar sunuyor.


Bu Milliyetblog’ da affiliate marketing (internet komisyonculuğu) hakkında yazdığım ikinci yazım olacak. Bir önceki yazımın istatistiklerini kontrol ettiğimde okuyucularımın bu işe olan büyük ilgisini gördüm. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak için yeni yazımda da sizi elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım.

Gün içinde bilgisayar başında saatleriniz geçiyor. Günlük gazeteleri okuyayım, sosyal ağlarda arkadaşlarımla iletişim kurayım, maillerimi okuyayım diyorsunuz. E sonra artık devir değişti alışveriş yapmak için de interneti kullanır oldunuz, en ucuzu en kaliteliyi bulmak için internetin altını üstüne getirmeniz lazım. Kimbilir işinizle ilgili görevleri de evinize getirdiniz ve internetle haşır neşirsiniz. Bu durumda, çağın gereği internet elbette ki vazgeçilmeziniz, hayatınızın bir parçası. Bu iyi bir şey, çünkü artık bu alışkanlığınızı kullanarak, internetten para kazanabilecek ve işinize ek gelir sağlayabileceksiniz.

İnternetten para kazanmak için çok çeşitli yollar vardır. Uluslararası şirketlerin anketlerini doldurarak, reklamlara tıklayarak, değerli dosyalarınızı paylaşarak, internet sitelerinin reklamını yaparak gibi pek çok yolla para kazanmak mümkün. Ama yeni bir akım “affiliate marketing” (internet komisyonculuğu) bu para kazanma yöntemleri içerisinde en popüler olanı, en fazla kazandıranıdır.

Affiliate marketing, günümüz insanının değişen alışveriş alışkanlığını ilgilendiriyor. Artık insanlar, her şeyde olduğu gibi alışverişte de internetin büyük olanaklarından faydalanıyor. En ucuzu en kaliteliyi evinizin konforunda sokağa çıkmadan, hem de ürünleri anlık karşılaştirebilme imkanıyla bulabiliyorsunuz. İnternetten alışveriş pazarı akılalmaz boyutlara ulaştı. Bu pazara komisyoncu olarak katılmanız ve gayet büyük bir gelir elde etmeniz çok kolay. İhtiyacınız olan şeyler: sadece bir bilgisayar, internet erişimi ve size komisyonculuğun temellerini anlatacak olan Kazanç Sistemi kitabı.


E-ticaret alanında pazarın artmasıyla kıyasıya bir rekabet de ortaya çıktı. Rekabet, bu işle ilgilenen herkesin daha fazla emek vermesini gerektirmeye başladı. Oluşturulacak strateji, inilecek ayrıntılar fazlalaştı. Siz de affiliate marketing' e sıfırdan başlayacaksanız bahsettiğim kitap çok iyi bir tercih olacaktır. İşin emekleme döneminde ihtiyacınız olan bilgi birikimi, izleyeceğiniz yol haritası çok önemli. Zamanla vereceğiniz emek sayesinde daha büyük işler çıkarmak, bir affiliate marketing uzmanı olmak elinizde.

İnternetin bahsi geçen her yerde unutmayın ki dolandırıcılık sözkonusudur. Bu işe girmeden mutlaka güvenebileceğiniz, paranızın ve emeğinizin karşılığını alabileceğiniz uzmanlarla çalışın.  

 
Toplam blog
: 5
: 1872
Kayıt tarihi
: 09.09.10
 
 

Mühendislik öğrencisi, otomobil ve motorsporlarına meraklı, iyi bir sanat ve nostalji müziği dinl..