Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '14

 
Kategori
Kitap
 

İrfan Şiirleri yayınlanıyor

İrfan Şiirleri yayınlanıyor
 

O'NUN RIZASI İÇİN YÜREĞİNİ ORTAYA KOYMAK EN GÜZELİ, RABBİM UTANDIRMASIN.


Yaptığı birbirinden güzel çalışmalarıyla ve sevecen tavırlarıyla tanınan ve kimsesiz bir çocuğun eğitimine destek olmak amacıyla “Ellerim Sen Kokuyor Sevgili” isimli şiir kitabını çıkarıp Uluslar arası Fuarda Denizli’mizi temsil eden, medyada “21. Yüzyılın Mevlanası” diye anılan Serinhisar’lı Şair / Yazar Baki Evkaralı’dan yine çıktığı amaç doğrultusunda ikinci kitabı olan “İrfan Şiirleri” kutlu doğum haftası etkinliklerine yetiştirilmeye çalışıyor.

Şair Bakican “İrfan Mektebi dergisinde diğer edebiyat dergilerinde olduğu gibi şiirlerim yayınlanıyordu, bunu bilen ve takip eden değerli okurlardan yoğun talep gelince, bir proje daha oluşturduk ve değerli büyüklerimizce de desteklendi. Kutlu doğum haftası vesilesiyle de insanların karşısına çıkıp Serinhisar’ı geniş kileler önünde temsil etme fırsatı bulacağım. Bu nedenle çok mutluyum. Sizlerde takdir ederseniz, kültürel açıdan bu çalışmalar çok önemli, planlı ve nitelikli çalışmalar yaparak ilerler isek bizim kimseye ihtiyacımız olmayacaktır, sadece madden sıkıntılarımız olabilir zaman zaman, çözülünce zaten sonuç güzelliğe ulaşıyor. Bende ise proje çok, çünkü ben bir Serinhisarlıyım, Serinhisar halkı her daim en güzel temsil edilmeye ve en güzeline hak ediyor. Vatana millete hayırlı olsun.”

“İrfan Şiirleri” kitabı; Ahiret ve Dünya olarak iki bölümden oluşuyor, Ahiret bölümünde “İrfan Mektebi” Dergisinden yayınlanan şiirler; Esma-ül Hüsna, Allah aşkı ve tasavvufi şiirler bulunurken, Dünya bölümünde ise dünyevi aşk, insan sevgisi, hayat yer alıyor.

Türkiye genelinde birçok yazar ve şair tarafından destek bulurken, Serinhisar’ın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni R. Serkan Beydemir editörlüğünü yaparak “Memleketimin değerlerinin göz göre göre destek çıkılmaması beni her daim üzmüştür, bende elimden geleni yaparak yanında olduğumu göstermek istedim” derken, fikirleriyle Son Söz bölümünde

Ahmet BEYDEMİR – Serinhisar’ın Sesi / Gazeteci

Şerif KUTLUDAĞ – Denizli

Mesut ÜNAL- Denizli / Araştırmacı

Bilge Özdemir KILKIŞ – Manisa / Yazar

İlhan Keskin – İstanbul / Şair

Malik ULUSMAN – Denizli DEMSAD Genel Sanat Yönetmeni

Hicran Aydın AKÇAKAYA – Muğla / Yazar- Şair

R. Serkan BEYDEMİR- Denizli / Gazeteci – Editör

Ismahan ÇERİBAŞI – Denizli / Yazar

Nihat İLİKCİOĞLU - Gaziantep / Türkiye Şairler Birliği Temsilcisi, Anadolu Edebiyat Derneği   Kurucu Başkan ve Temsilcisi

Nuran Taydaş ÇAL – İstanbul / Yazar

Zeynep Ülker SÜLÜN- Konya / Yazar

Barış TÜRK – İstanbul / Şair

Nurettin ÖNDER – Denizli / Şair

Mehmet DAĞAL - Denizli  /  Ozan – Şair

Ali TULUK (Vefa Arayan Şair) – Afyon / Şair- Yazar

Serhan KESERLİOĞLU – Denizli / Şair yüreklerindeki Bakican’ı anlatarak yer alıyor.

 
Toplam blog
: 121
: 758
Kayıt tarihi
: 13.03.14
 
 

1979 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Serinhisar ilçesinde tamamladıktan son..