Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
İlişkiler
 

İş Yerinde Aşk Yaşanabilir mi?

İş Yerinde Aşk Yaşanabilir mi?
 

“Aşk öyle bir büyü ki kurtulamazsın!” demiş Deniz Seki. Sizi büyüleyen, etkisinden kolay kolay çıkamadığınız, çıkmaya da hiç niyetinizin olmadığı, size yaşadığınızı hissettiren en güzel duygu. Bazısının karşına kolayca çıkan, bazısına bu duyguları ömür boyu aratan… Siz bu arayış içerisinde şanslılardan birisiniz ve hayatınız boyunca yanıbaşınızda olmasını istediğiniz insan tam da karşınızda. Ama bu sefer bu işte ufak bir sıkıntı var çünkü bu insan sürekli karşınızda.

Aşkın Mekanı Olur mu?

Aynı işyerinde sizi heyecanlandıran, her bakışı içinizde fırtınalar estiren, sizi sizden alan, size karşı yaptığı her hareketi mutlu olmanıza yeten biri var. Onu her gün görecek olmanın heyecanıyla işe geldiğiniz, hafta sonu tatilleri herkes için mutluluk verirken size üzüntü veren bir duruşa eğer geçmiş olsun. J Şimdi bu durumun avantajları ve dezavantajları var. Öncelikle şunu bilmelisiniz çok büyük risk alıyorsunuz. Aynı işyerinde sevgili olduktan sonra umarız olmaz ancak ayrılma ihtimaline karşı önlemler almalısınız. Bu durumu severken gözünüz görmeyecektir ancak ayrıldığınız zaman aynı ortamda olmak istemeyeceğinizi, işyerini terk etmenizin çok zor olacağını ve bu yüzden sıkıntılı bir süreç yaşayacağınızı düşünmelisiniz. Bunu önlemek için de acele davranmamalı, karşınızdaki insanı yeterince tanımalı ve yaşayabileceğiniz tüm durumları tahmin edebilmeli ve ona göre beraber olma kararı almalısınız. Tanımadan ilişkiye başladığınızda eğer hayal ettiğiniz gibi olmazsa bir şeyler, sonucun hüsran olması kaçınılmaz olacaktır.

Risk almadan başarı sağlayamazsınız gibi bir düşünceden yola çıkarak, sırf aynı işyerinde olmaz diye düşünerek bu ilişkiye başından şans vermemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bunu düşünürken  aslında şunu da düşünseniz iyi olur. Belki hayatınızın aşkı işyerinde karşınıza çıktı, belki sizi hayatta en çok o insan mutlu edecek… Bunu bilemezsiniz. Bu nedenle sırf aynı işyerindeyiz diye düşünüp vazgeçmeniz büyük bir fırsatı tepmeniz demek olabilir dikkat edin.

Bu düşüncelerden kurtulduğunuzda ve ilişkiye başlama kararı aldığınızda her şey rayına oturmadan kimseye bu konuda bir şey söylememelisiniz. İlişkinize turp sıkmak isteyecek çok fazla insan olabilir buda içinizdeki korkuları körükleyerek canınızın sıkılmasına neden olabilir. İçinizde yaşayıp emin olduktan sonra insanlara açıklamanızda fayda var.

Riskten bahsettik, avantajlarına gelecek olursak. İnsan sevdiği insanla sürekli beraber olmak ister. Aynı ortamda yaşanmayan bir ilişkide iki tarafta bazı yönlerini saklayabilir, saklamak olmasa da gösterme fırsatı bulamayabilirler. Bu nedenle aynı ortamda bulunulduğunda karşınızdaki insanı tanıma şansınız daha da artacağından, bu durum ilişkiniz için büyük bir avantaj olacaktır. En büyük avantaj, sevgilinizin sürekli yanınızda olması ve her istediğinizde onun gözünün içine bakacak olmanın mutluluğu olacaktır.

 

 

 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 13
: 3334
Kayıt tarihi
: 28.11.13
 
 

Futbol meraklısı, fena halde Galatasaray hastası, hobilere kitap okumayı bilerek ve isteyerek yaz..