Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '09

 
Kategori
Güncel
 

İşte mucize adam

İşte mucize adam
 

işte o an....


BUGÜN Star TV'de 19.00 haberlerinde canlı yayında Sn.Uğur Dündar'ın konuğu olan Cem Tokaç TIR Kazasından nasıl kurtulduğunu anlattı..

Bu mucizevi kurtuluştan sonra;

Kendisine büyük geçmiş olsun diyorum..

Gerçekten iyi insanmış, Allah'ın sevgili kuluymuş...

Verilmiş sadakası varmış..

Allah kimseye bir daha böyle büyük kaza vermesin..

TIR Şöförüne ve trenin makinistine de geçmiş olsun diyorum..

İngiliz basını Cem Tokaç’ı dünyanın en şanslı adamı ilan etti. Tokaç, mucizevi şekilde Mersin Limanı’ndaki kazada TIR dorsesinin altından hafif yaralı kurtuldu.

İNGİLİZ basını Mersin Limanı’nda konteynır yüklü trenin TIR’a çarpması sonucu dorsenin altında kalan Cem Tokaç’ı manşetlerine taşıdı. The Sun gazetesinin geniş yer verdiği haberde 25 Şubat’ta makinist Mustafa Badem yönetimindeki konteynır yüklü tren, limanın B Kapısı’ndan çıkmak üzere olan Recep Sönmez (50) yönetimindeki 33 F 4983 plakalı TIR’la çarpıştı. Bu çarpışma meydana geldiğinde güvenlik görevlisi Cem Tokaç iki aracın tam ortasındaydı. Dahası sürüklenerek konteynırın dorsesinin altında kaldı. Ancak 33 yaşındayki Cem Tokaç kazadan yaralı olarak kurtuldu. The Sun’ın ‘Dünyanın en şanslı adamı’ ilan ettiği Tokaç, ‘Kazayla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Sanki uykuda gibiydim. Kendime geldiğimde yerde yatıyordum. Tek bildiğim şey hayat gerçekten de güzel’ dedi. Bu arada Tokaç’ın anne ve babası ise oğullarının hayatta kalmasını mucize olarak yorumladı.

Cem Tokaç adlı güvenlik görevlisi tıpkı Tır şoförü gibi bu kazadan ufak tefek sıyrıklarla kurtuldu. Tokaç'ın sadece kulağı yırtıldı ve kolu kırıldı. Ancak o yaşadığı şokla kaza anını hafızasından silmiş durumda. Kazayı televizyondan izleyen Tokaç sadece gözlerini beton zeminde açtığını hatırlıyor.

Kaza ile ilgili video görüntüsü aşağıdadır..

http://www.samanyoluhaber.com

Sn.Cem Tokaç'a sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı uzun bir yaşam diliyorum..
SELMA ER

 
Toplam blog
: 90
: 2676
Kayıt tarihi
: 30.01.09
 
 

Merhaba, Marmara Ünivesitesi İşletme Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum..