Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '08

 
Kategori
Siyaset
 

İyilikten maraz doğar.

İyilikten maraz doğar.
 

Orda doksanbin mehmedim yatıyor,üzerinde beyaz yorganı.



1991 de bağımsızlığını tanıdığımız Ermenistanda 5 milyona yakın ermeni yaşamaktadır, sayın Başbakan Tayyip beye Türk ulusuna çirkin iftiralarda bulunan ermeni başını tebrik etmesi için baskımı yapıldı? buna ne mecburiyeti vardı.?

Geçmişte sayın Turgut özal da Ermeniler Azerbaycandaki kardeşlerimize zulmederken, hocalı'da çocuk yaşlı demeden katliam yaparken, aç kalmasınlar diye Ermenistana tonlarca buğday yardımı yapmıştı.

Bunu iyi hatırlamanız gerekir, dün Hrant Dink öldürünce "hepimiz ermeniyiz" diye slogan atanlar vardıya, gerçekten doğruymuş Türklüğünü unutmuş dönmelerinde olduğu bir gerçek.

Çünkü geçmişte uygulanan yanlış politikalar, bugün karşımıza küçük bir azınlığın gerçek yaşanmış bir olay gibi sinsice uluslar arası arenada soykırım senaryosunu her yıl tekrarlanmaktadır.

Sonuçta gördük ki beslediğimiz karga gözümüzü oymaya çalışıyor sözde ermeni soykırım tasarısıyla, şimdi ben diyorum ki bu azınlığın karşısında suçluymuş gibi neden küçülüyoruz, geçmişte olduğu gibi bu azınlık, Türk ulusunun gücünü denedi, yenilgiyi içine sindiremedi, bugün bu hazımsızlığı yaşamakta sıkıntısını çekmektedir.

Avrupa devletlerinin kendinden olmayana hiç taviz verdiği görülmüşmüdür, hatta ulus olarak dahi tanımamaktadırlar, o zaman Tigran Sarkisyan'a kutlam mesajı göndermek, 5 milyon nüfuslu Ermenistan'ın seviyesine düşmek, onları muhatap almak demektir, bizim muhatabımız yalanlara inanan Avrupadır.

Eğer Türkiyede Ermeni soykırım yapıldı diye avrupayı da arkasına alıp, bizlere siyasi baskı uygulamak isteyenlere, hoşgörü gösterirsek bu iyi niyetimiz daima suistimal edilecektir.

Konuşmayan suskun Türk ulusundan korkulacağını onlarda öğreneceklerdir, onları karşınıza muhatap almayınız, bilsinlerki osmanlı arşivlerinde soykırımın yapılmadığını belgeleyen yüzlerce bilgi ve belge mevcuttur.

Aşağıda belittiğim bu adreste bazı belge ve bilgiler var okumanızı öneririm, bir kısmı Osmanlı arşivinden bir kısmı'da ermeni arşivinden alınmıştır. http://www.mavicennetsinop.tr.gg/ERMEN%26%23304%3B-SOY-KIRIMI.htm

Bu ülkede geçmişte her türlü kalleşliği kahpeliği yapanlar, bugün yine aynı senaryoyu oynamaya çalışmaktadırlar.

Eğer ben Türküm bu vatan benim, ulus benim ulusum diyorsan, 65 milyonu temsil eden Başbakansın küçülmek sana yakışmaz, küçülürsen Türk ulusuda aşağılanmış olacaktır.

Ermenistan devletince desteklenen terör örgütü asalanın canice katlettiği 35 büyük elçimizin de kemikleri sızlayacaktır, biz canice öldürülen elçilerimizi unutmadık.

Bu Millet Sarıkamış'ta Türk ulusuna karşı Ruslarla işbirliği yapan ve Van'da devlet kurmaya kalkan, kalleşçe sırtımızdan vuran Ermenileri unutmayacaktır.

Sarıkamışta nağmerde karşı koyan, donduğu halde silahının namlusu ve bayrağını havada tutan 90.000 mehmeti unutmadı, onları şükranla anıyor, yüreklerimizde taşıyoruz.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..