Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Jessica Alba’nın Casual sokak stili

Jessica Alba’nın Casual sokak stili
 

Abartısız, yalın ve zarif güzel Jessica Alba'nın sokak stili!


Zerafeti, güzel yüzü, düzgün fiziği ve usta oyunculuğuyla Hollywood dünyasında adından çok söz ettiren Jessica Alba, bugün 33 yaşına bastı. 2 çocuk annesi ABD’li oyuncuya mutlu yıllar dilerken, sokak stilini de mercek altına aldım.

Oyunculuğuyla olduğu kadar, abartısız stiliyle de çok konuşulan Jessica Alba, her zaman sade şıklıktan yana olanlardan. Davetlerde ve kırmızı halılarda oldukça iddialı parçaları, olabildiğince abartıdan uzak şekilde kombinleyen ve kendine yakıştıran oyuncu, sokak stilinde de rahat parçaları tercih ediyor. Özellikle fötr şapkalarından ve şallarından vazgeçmeyen güzel yıldız, ayakkabı tercihini de genellikle bottan, babetten ve spor ayakkabıdan yana kullanıyor. Göz alıcı güzelliğinin sır perdesi ise doğal saçı ve makyajı. Sevimli gülüşünü ve kusursuz güzelliğini her zaman doğal makyaj ve saçla tamamlayan oyuncu, günlük hayatta tercih ettiği yalın parçalarla sokak stilinde çabasız şıklığı kolayca yakalıyor. Güzel oyuncunun vazgeçemediği diğer şeylerse büyük boy çantaları ve güneş gözlükleri.

Rahat ve şık tarzın müdavimi, sade olduğu kadar göz alıcı stiliyle stil ikonu sıfatını sonuna kadar hakeden Jessica Alba‘nın casual sokak stilleri arasından seçtiğim kombinleri beğeninize sunuyorum. Sizin tercihiniz hangisi?

Görseller için http://pimood.com/jessica-albanin-casual-sokak-stiline-15-ornek/ tıklayabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..