Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bahar renklerinden seçilmiş kabarık etek kombinleri

Bahar renklerinden seçilmiş kabarık etek kombinleri
 

Sokaklarda prenses edasıyla yürümenin yolu kabarık eteklerden geçiyor!


2014 ilkbahar-yaz sezonunun trendlerine tek tek incelemeye devam. Bu sezonunbayan modasında yer alanlardan biri de kabarık etek trendiydi. İçinde kendinizi prensesler gibi hissedeceğiniz kabarık etekler özellikle bahar ayları için çok ideal. Tabi bu etekleri tercih ettiğiniz günün rüzgarsız bir gün olmasına dikkat etmenizde fayda var. Yoksa rüzgarın azizliğine uğrayıp, eteğinizi havalandırmasıyla acı bir tecrübe yaşayabilirsiniz.

Ünlü bloggerlarda sezon trendi kabarık eteklerden oldukça hoş kombinler yaratmışlar. Canlı renk tercihi yaptıkları eteklerin, çiçekli modelleri de oldukça iç açıcı. Bahar aylarından esinlenilmiş renkleriyle insana enerji veren, kabarıklığıyla prenses edasıyla dolaşmanızı sağlayan kabarık etek kombinlerini sokak stilinizde de, ofis stilinizde de rahatça kullanabilirsiniz. Stiletto ile zerafetin doruklarına çıkabilir, babet tercihiyle çok sevimli bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca yüksek bel kabarık eteklerle rahatça kullanabileceğiniz diğer parçalar ise kısa üstler. Crop topla gerçekten çok hoş bir görüntü oluşturan kabarık eteklerin bu şeklini mutlaka denemenizi öneririm. Bunun yanında şık bir gömlekle ve blazer ceketle kombinleyeceğiniz kabarık eteğinizle ofis şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Sokak stilinize ilham verecek 11 kabarık etek kombini için http://pimood.com/bahar-renklerinden-secilmis-11-kabarik-etek-kombini/ tıklayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..