Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '18

 
Kategori
Astroloji
 

Jüpiter, Yay Burcunda

Şans ve fırsat gezegeni Jüpiter, 8 Kasım 2018’de Yay burcundaki yolculuğuna başladı. Yaklaşık 1 yıl (3 Aralık 2019) bu burçta kalacak.

Astroloji’ de Jüpiter, büyük iyicil olarak bilinir ve haritamızda dokunduğu hayat alanımıza (Yay burcu haritamızda hangi alana düşüyorsa) bolluk, bereket, iyimserlik, şans ve bolca fırsat getirir.  Kendimizi daha iyimser, umutlu ve daha bir bilgeleşmiş hissetmeye başlayabiliriz. Seyahate çıkma, yeni yerler ve kültürler tanıma arzumuz artabilir. Daha çok okuyup araştırabiliriz. Farklı felsefelere ilgi duyabiliriz.

Evet karşımıza bolca fırsat çıkacak ama bu fırsatları görebilmek ve onları yakalamak adına hiçbir şey yapmazsak o fırsatlar elimizden uçup gidecektir. Yani kendisine faydası olmayana Jüpiter’in de pek bir faydası olamayacaktır tabi…

Para harcama ve yeme içme isteğimiz de artacağı için biraz daha dikkatli olmak gerekebilir.

Hangi Burç Nasıl Etkilenecek?

Koç ve Yükselen Koçlar
Uzun zamandır yapmak istediğiniz yolculuklar, görmek istediğiniz yerler varsa seyahat planları yapmanın tam zamanı. Ayrıca işinizle ilgili seyahatler de artabilir. Farklı şehirlerde, hatta yurt dışında iş ya da ortaklık fırsatları yakalayabilirsiniz. Aynı durum eğitim konusunda da geçerli. Yurt dışında üniversite, yüksek lisans ya da dil kursu gibi eğitim fırsatları karşınıza çıkabilir.

İç dünyanızı daha zenginleştirme isteği duyabilir, ruhani yönünüzü geliştirebileceğiniz kitaplar okuyabilirsiniz. Bu alanda eğitim ve seminerler alabilirsiniz. İnançlarınız ne yönde olursa olsun bu dönemde daha da derinleşeceği kesin. Kadim felsefelere olan ilginiz de artabilir.

Hukuksal konularla ilgili bir işiniz varsa bu dönemde olumlu yönde sonuçlanabilir. Evliyseniz, eşinizin ailesiyle ilişkileriniz daha güzel ve keyifli hale gelebilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar
Ortaklı bir işiniz varsa bu süreçte gelirlerinizde bir artış söz konusu olabilir. Evli Boğaların eşlerinin kazançlarında bir yükselme olabilir. İşinizi büyütmek gibi bir düşünceniz varsa işinize yatırım yapacak güçlü kişilerden ve sponsorlardan destek bulabileceksiniz. Ayrıca bu dönem kredi, borçlar, alacak işleri için şanslı bir süreç.  Fakat yine de risk alırken planınızı doğru yapmakta fayda var. Ayrıca bir miras da söz konusu olabilir.

Bu dönemde büyüler, ölüm ve ötesi, reenkarnasyon gibi gizemli konulara fazlaca kafa yorabilirsiniz. Bu konularda arkadaşlarınızla konuşmak, kitaplar okumak ya da filmler izlemek ilginizi çekebilir. Kişisel anlamda sizin için bir değişim ve dönüşüm yılı olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bekar bir ikizlerseniz evlilik söz konusu olabilir ya da evliliğe doğru gidecek bir ilişki başlayabilir. Hatta yabancı bir eş ya da maddi olanakları çok iyi bir eş bulma olasılığınız da yüksek. Evliyseniz eşinizle ilişkileriniz çok daha güzel ve romantik bir hale gelebilir. Aşkınız yeniden alevlenebilir. Birlikte yolculuklar yapabilir birbirinize çok daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Bu dönemde güç sahibi kişiler ya da bilge olarak niteleyebileceğiniz biri hayatınıza girebilir ve bazı konularda size büyük yardımı dokunabilir. Süregelen bir davanız varsa lehinize sonuçlanabilir.  

İşinizde yeni bir ortak bulabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde çok güzel anlaşmalara imza atabilirsiniz. Kartları doğru oynar ve fırsatları iyi değerlendirebilirseniz toplumda gözle görünür bir başarı elde edebilirsiniz. Ayağınızı kaydırmak isteyenler varsa bu süreçte sadece sizi izlemek zorunda kalacaklar çünkü bir yıl boyunca Jüpiter’in koruması altındasınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler
Bir yıl boyunca sağlığınız hiç olmadığı kadar iyi olacak. Bir rahatsızlığınız varsa kısa zamanda tedaviniz sonuç verecek ve iyileşme süreciniz daha da hızlı olacak. Ama Jüpiter nasılsa yanımda diyerek rutin kontrollerinizi ya da tedavinizi sakın aksatmayın derim. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

İş ortamınızla ilgili olumlu değişiklikler söz konusu olabilir. Problemli bir iş arkadaşınız ya da çalışanınız varsa bu süreçte sorun kendiliğinden çözülebilir ya da size çok daha fazla yardımı dokunacak ve başarınızda pay sahibi olacak yeni iş arkadaşlarınız olabilir. İş ortamınız çok daha keyifli ve eğlenceli hale gelebilir. İşe daha istekli gitmeye başlayabilirsiniz.

Bu süreçte evcil bir hayvan edinebilirsiniz. Eğer hayvanınız varsa bu aralar onunla zaman geçirmekten daha fazla keyif alabilirsiniz.  

Bazı kötü alışkanlıklarınız varsa kurtulmak için tam zamanı. Yeme içme alışkanlıklarınızı daha iyi hale getirebilir, sigarayı bırakabilir hatta spora başlayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar
Aslanlar için tam bir aşk zamanı… Romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da var olan ilişkinizi bir seviye ileriye taşıyabilirsiniz. Partnerinizle çok daha eğlenceli zaman geçirebilir onunla olmaktan daha da keyif alabilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olmakla ilgili kararlar alabilirsiniz. Loto, milli piyango vs. gibi şans oyunları bu dönemde sizden yana olabilir. Hayatınız genel anlamda daha eğlenceli ve renkli bir hale gelebilir.

Yaratıcılığınız artabilir ve bu süreçte sanatsal aktivitelerin ve yeni hobilerin keyfini çıkarabilirsiniz. İşiniz sanatsa çok daha verimli bir döneme giriyorsunuz bunu değerlendirin derim. Adınızı duyurabileceğiniz bir süreç…

Çocuklarınızla ilgili çok gurur verici gelişmeler söz konusu olabilir. Onlarla daha fazla ilgilenmek ve zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği için yatırım yapmak da gündeminize girebilir.

Başak ve Yükselen Başaklar
Aile ve yuva ile ilgili konular gündeminizi meşgul edecek. Ailenizle ve ebeveynlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ailenin büyümesi söz konusu olabilir. Ev değişikliği, alım satımı ya da tadilatlar için uygun bir dönem. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız gayrimenkul yatırımı sizin için çok kazançlı olabilir.

Aile içinde süregelen bir problem varsa kendiliğinden çözüme ulaşacağı bir süreçtesiniz. Onlardan destek göreceksiniz. İçsel huzurunuzun yerinde olacağı bir yıl geçireceksiniz. Bu dönemde toprakla uğraşmak isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli kararlar almanız gerekebilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler
Bir yıl boyunca kardeşler, komşular, yakın akraba ve dostlarla bir arada olacaksınız. Yeni dostlar edinebilirsiniz. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. İnsanlarla iletişiminizin ve mail trafiğinizin arttığı, kısa seyahatler yapabileceğiniz bir süreç olacak.

Eğitim, yazma, yayıncılık gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yabancı dil öğrenme işini bir türlü başaramadıysanız bu yıl tekrar deneyin bu defa başarılı olacaksınız. Ticaretle uğraşıyorsanız bu yıl sizin için çok karlı bir yıl olabilir. Karşınıza çıkacak şans ve fırsatları görebilmek için uyanık olmanız gerekecek.

Akrep ve Yükselen Akrepler
Maddi kaynaklar, finansal gelirler konusunda bu yıl çok güzel gelişmeler sizi bekliyor. Kazancınızda belirgin bir artış söz konusu olabilir. Biraz rahat nefes alabilirsiniz. Bir yatırımınız çok kar getirebilir. İşinizde bir gelir artışı olabilir. Ya da beklediğiniz bir yerden yüklü bir miktar para elinize geçebilir. Yeni para kazanma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Fakat bu dönemde harcama potansiyeliniz de artacağı için dikkat etmekte yarar var. Geldiği gibi gitmemesi için doğru planlama yapmalısınız.

Yay ve Yükselen Yaylar
Bu yıl sizin yılınız… Hayatınızın her alanında karşınıza çok güzel fırsatlar çıkacak. Kendinize olan güveniniz ve iyimserliğiniz artacak. Hayal ettiğiniz ve gerçekten istediğiniz şeylere her zamankinden daha yakınsınız. Yepyeni başlangıç fırsatları karşınıza çıkabilir. Hem fiziksel, hem de ruhsal olarak çok iyi hissedeceksiniz.

Öte yandan tüm bu iyimserlik bir rehavete ve tembelliğe yol açabilir aman dikkat… Evet Jüpiter yanınızda ama çalışmadan da hayalleri gerçekleştirmek pek mümkün olmayacaktır. Ayrıca bu süreçte kilo almaya çok meyilli olacaksınız. Şimdiden önlem almakta yarar var. Beslenme düzeninize dikkat edin ve spor yapmayı ihmal etmeyin sonradan çok zorlanabilirsiniz.

Şans sizden yana… Fırsatları görerek doğru değerlendirebilirseniz sizin için çok güzel bir yıl olacak. Tadını çıkarın…

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar
Jüpiter, içten içe sizi çekemeyen gizli düşmanlarınızı arttırabilir. Ama korkmayın aynı zamanda onlardan koruyacak da. Siz bu dönemde iç dünyanıza odaklanın. Ruhsal yönden kendinizi keşfedeceğiniz, iç dünyanızı daha da genişletip renklendireceğiniz bir dönemdesiniz.

Kendinizle sık sık baş başa kalıp deşarj olmak isteyeceksiniz. Bu sürecin sonunda kendinizi çok daha iyi tanıyacak ve amaçlarınızı daha iyi netleştireceksiniz. Ruhsal sıkıntılarınız varsa bu dönemde çok daha iyi hissedecek ve huzurlu olacaksınız. Bu dönemde keşfetmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilir, bilmediğiniz yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Olaylara çok daha optimist yaklaşacaksınız.

Kova ve Yükselen Kovalar
Sosyal anlamda çok daha aktif olacağınız, yeni çevrelere girebileceğiniz bir dönemdesiniz. Eski ve sizi yoran arkadaşlıklar kendiliğinden ve sorunsuz biterken hayatınıza yeni insanlar, yeni gruplar ve çok daha eğlenceli aktiviteler girebilir. Dernekler ve sivil toplum kuruluşları için çalışabilir, gönüllü işler yapabilirsiniz.

Ayrıca bu dönemde tanışacağınız önemli ve güçlü kişilerden büyük destek görebilirsiniz. Haritanın bu alanı aynı zamanda şans alanı olduğu için bu dönemde hayatınızda büyük şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geleceğe daha umutlu bakabilirsiniz. Geçmişteki çalışmalarınızın olumlu sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar
İş ve kariyer fırsatlarıyla karşılaşacağınız bir yıl sizi bekliyor. Kariyer değişikliği, terfi ya da yeni iş teklifleri söz konusu olabilir. İşinizde gözle görünür başarılar elde edeceksiniz. Toplumdaki statünüz, mevki ve saygınlığınız artacak. Çalışmalarınızın karşılığını alırken, alanınızda tanınır biri haline gelebilirsiniz.

Yarım kalan projelerinizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Yeni atılımlar için de doğru bir zaman. Eğitimi devam eden bir balıksanız gelecekteki kariyer hayatınızın temellerini bu süreçte atabilirsiniz.

Sevgiyle...
Astrolog Deniz Aydın
 

 
Toplam blog
: 4
: 1688
Kayıt tarihi
: 01.03.16
 
 

Astrolog Deniz Aydın, İzmir' de bir sonbahar günü, birçok astroloğun da burcu olan “kova” burcu yük..