Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '16

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Kadıköy 8. kitap günleri

Kadıköy 8. kitap günleri
 

Kadıköy Belediyesi bir ilke daha imza attı. 8. Kitap günlerini İstanbul’un simgesi. Türk sinemasının vazgeçilmez mekânı tarihin simgesi Haydarpaşa Garı’nda yaparak bu tarihi mekânla bizleri buluşturdu.

Kitap en iyi arkadaş derdik bir zamanlar şimdi. Ben gönül dolduran diyorum yarenliğin yanında bir de gönül dolduruyor ki. Okumanın hazzına dalıp buğulu hülyalarda dolanıyorsun sessizce

Kadıköy kitap günlerine Geçen yıllarda da katılmıştım, eğitimci, şair, yazar sıfatıyla katıldım. . Çok da keyifli geçmişti. Bu yıl da davet edilince çok sevindim. KÜSADER Derneği olarak katıldık. Derneğimize birde söyleşi konulmuştu. Konuşmacı olarak. Söyleşi; Öykü ve Öykünün Evrimi. Konuşmacılar Gülseren AKDAŞ, Meral KUTLUĞ İLSEVER söyleşi ayrı bir heyecan kattı bizlere. Bizleri dinlemeye gelen konuklara ve resimlerle o anı ölümsüzleştiren dostlara teşekkürler.

Fuarın boyunca, ortamı solumak ve tanıdık yüzlere ‘merhaba!” demek orada olmak bir başka duygu. Etkinlik boyunca, kısa sürede tanıdık yüzleri, dost ve arkadaşları görmek. Yayın evleriyle hasbihâl olmak, tanıdıkları stantlarda ağırlamak, standa uğranmadığında koyu sohbetlerin belini kırmak. Hiç satamadığımız dakikaları birbirimizin kitaplarını imzalamak. Şen kahkahaların salonlarda inlediği, bol bol fotoğraf çekerek her karenin ölümsüzleşmesini sağlamak çok güzeldi.

Kadıköy Belediyesi olarak çok emek verilmiş Emeği geçen başta Belediye başkanı AYKURT NUHOĞLU’NA, kültür işleri Fuat KALYONCU, Kadıköy kent konseyi Asuman TOROMAN, Özlem SÖNMEZ ve ekibinin yüzünden tebessüm hiç eksik olmadı her olumsuzluğu anında giderme için görevliler canla başla çalıştılar. Emeği geçen herkese ben şahsım ve arkadaşlarım adına tekrar teşekkürler İyi ki sizler varsınız, sizleri tanımışım nice kitap Fuarlarına,

(Kısıtlı yer ve katılım çok olunca) yer küçük geliyor çok güzel bir organizasyondu. Yayın evlerinin çok olması bu işe daha çok önem verildiğini göstermekte. Her yayın evi kendi yazarlarına imza günü düzenleyerek. Okuyucuyu yazarla buluşturmuş oldu. Kitaplarda okuyucunun kucağında sıcak yuvalarına doğru yol aldı. Her gün söyleşilerle daha da taçlandırılmış günler geçirdik. Resim ve dostluklarla bitirdiğimiz bu kitap fuarının gelecek yıl da yine bu veya bunun gibi tarihi mekânlarda yapılmasını umarak günlerin geçerek tekrar buluşma gününde birlikte olmak dileğiyle bizleri yalnız bırakmayan dostlara selam olsun.

                                                                                                          KÜSADER BŞK Gülseren AKDAŞ

 
Toplam blog
: 140
: 595
Kayıt tarihi
: 31.08.10
 
 

18.03.1950 yılında Samsun'un Bafra ilçesinde dünyaya gelmiş. Altı çocuklu bir işçi ailesinin üçün..