Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '20

 
Kategori
Gezi Rehberleri
 

Kadıköy'e Nasıl Gidilir?

Görkemli günler ! Bugün konumuz “Kadıköy’e gitmek” ya da ekleri koymaya üşenip arattığımız şekliyle “kadıköy nasıl gidilir” Böyle aratınca nedense hep wikipedik bilgiler ve Kadıköy yol tarifi siteleri çıkıyor karşımıza. Ama ben bugün sizlere Kadıköy’e gitmenin ciddi bir iş olduğunu anlatacağım
 
Öncelikle Neredesin ? Eğer Anadolu yakasında oturuyorsan direkt Metro, Marmaray ve İETT seçeneklerine yoğunlaşmalısın.
 
Eğer İstanbul Avrupa yakasında oturuyorsan ve metrobüse yakınsan, marmaray çok tersteyse kesinlikle Metrobüs seçeneği ile Kadıköy’e git !
 
Metro İle Kadıköy’e Nasıl Gidilir ?
 
Kadıköy merkeze giden tek metro M4 Kadıköy-Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu’dur. Eğer işin Kadıköy Rıhtım’da ise ve Kadıköy sahil tarafında bulunmak istiyorsan metro çok işine yarayacak. Çünkü metro seni direkt vapur iskelesinin orada bırakıyor.
 
Marmaray İle Kadıköy’e Nasıl Giderim ?
 
Evin herhangi bir Marmaray istasyonuna yakınsa başka hiçbirşeyi düşünmeden Kadıköy’e Marmaray ile git ?? Söğütlüçeşme istasyonu dışında bir yerde inmeye çalışma ?? Eğer Bağdat Caddesi’ne gitmek istiyorsan Suadiye’de inebilirsin.
 
İETT Otobüs İle Kadıköy’e Gidiş
 
Eğer evin Kadıköy’e 3-5 kilometreden uzaksa otobüsleri unut ! Belki akşam 9-10’dan sonra bu mesafe 5-10’a çıkar. Artık Kadıköy gibi kalabalık bir yere otobüsle gitmeyi düşünmek tam bir hata ??
Tabii yaşlı ya da yürüyemeyecek biri varsa ona sözüm yok.
 
Anadolu yakasındaki neredeyse tüm otobüsler zaten ya Kadıköy’e ya Üsküdar’a gider, numaraya gerek yok önüne bak Kadıköy yazana bin
 
Eğer spesifik noktalardan Kadıköy’e nasıl gidilir diyorsanız yorumlardan çekinmeden sorun ?? Ben keyifle yanıtlıyorum hem de sizin için en rahat ve hızlı olacak şekilde. Ayrıca ucuz ?? Söylemedim ama size saydığım seçenekler hep en uygun akbil kombinasyonları. Başka bir yazıda görüşmek üzere, sevgiler !
 
https://www.gorkemliyollar.com/kadikoy-nasil-gidilir/
 
Toplam blog
: 31
: 100
Kayıt tarihi
: 28.11.17
 
 

Ziyaret ettiğim 55'ten fazla ülke ve yüzlerce şehir ardından deneyimlerimi sizlerle paylaşıyorum...