Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadınları etkileme sırları

Kadınları etkileme sırları
 

Kadınları Etkilemek İçin Ne Yapmalıyım?

Kadınları etkileme sırları var mıdır? Ne dersin? Kadınları etkileme konusu tarihin en eski dönemlerinden beri sır olarak kalmıştır. Çünkü bu konuyla ilgili her kafadan farklı bir ses çıkmaktadır. Kimisi der kadınlar iyi erkeklerden hoşlanır. Diğeri der ki ben hoşlandığım kadına iyi davranıyorum ama beni istemiyor. Çünkü param yok. Kadınlar zengin erkekleri sever.

Kimisi diyor ki ben zenginim. Ama kadınlar benimle zaman geçirmek istemiyor. Çünkü yakışıklı değilim. Kimisi de var ki şöyle diyor: Ben yakışıklıyım ama utangacım. Kadınlarla konuşmaya çekiniyorum. Bu nedenle kız arkadaşım yok.

Sahi kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Hiç düşündün mü?

Eğer bu konu üzerine biraz araştırma yaptıysan karşılaşacağın ilk nokta şudur:

Kadınlar yüksek sosyal statülü erkekleri ister. Yüksek statü ne anlama gelir?

Yüksek statü, insanlar tarafından sevilmek, sayılmak, bir sürü arkadaş sahip olmak, insanlarla sohbet etme konusunda becerikli olmak, zengin olmak, kızlarla arası iyi olmak, lider olmak, yakışıklı olmak ve bunun gibi birçok anlama gelir.

Bunların hepsi yüksek statü kavramını oluşturur. Kısacası bu özelliklerden kaç tanesini taşıyorsan sosyal statün o kadar yüksek demektir. Eğer sadece yakışıklıysan ama diğer vasıflar sende yoksa kadınları etkilemen oldukça zorlaşır. Ama bazı kadınlar dış görünüşe gereğinden fazla değer verir. Mesela o kadınları etkilemen yakışıklıysan oldukça kolaydır.

Bazı kadınlar paraya değer verir. Eğer zenginsen o kadınları etkilemen kolaylaşır. Ama her açıdan kaliteli bir kadını etkilemek istiyorsan kesinlikle yüksek statülü bir erkek olman gerekir.

Çünkü zeki, seksi, zengin, tahsilatlı, dans eden, spor yapan, kısacası gerçekten kaliteli kadınlar için en önemli şey sosyal statüdür.

Burada esas soru şu: "Sen hangi tip kadınlarla ilişki kurmak istiyorsun?"

Hoşuna giden kadın tipini belirle ve ona göre hareket et. Kadınları Etkileme Sırlarını Öğren!

www.kadinlarietkilemeninyollari.com/kadinlari-etkileme/

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..