Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '10

 
Kategori
Güncel
 

Kadınlarımızı 2.sınıf insan olarak görenlere Elvan ve Nevin "yanıt" verdi.

Kadınlarımızı 2.sınıf insan olarak görenlere Elvan  ve Nevin "yanıt" verdi.
 

Nevin yAnıt


Benim güzel ülkemde kadınlar hep arka planda kalsın denir. Elinin hamuru ile bu işe karışma denir. Kadın sende ne bilirsin denir hatta ve hatta sen otur evde çocuk bak denir. Ama benim güzel ülkemin güzel kadınları tüm laflara, söylemlere ve hatta engellemelere rağmen tüm engelleri aşarak 100 metre engellide şampiyon olur.

Nevin Yanıt bunun en güzel örneğini vermiştir. Çünkü türlü türlü engellere rağmen bir de koşarak aşmıştır bu engelleri tek tek. Kadınların tüm engelleri aşabileceğini göstermiştir. Nevin Yanıt gerçekten mükemmel bir başarı sergilemiştir. Ata erkil olan toplumumuzda Avrupa Şampiyonasında yarışan erkek ortalarda yokken Nevin ve bizden biri olmasa bile küçüçük bedeni kocaman Türk olmuş yüreği ile Elvan buna cevap vermiştir.
İkisi birden aslında kadınlarımıza imkanlar verildiği takdirde daha başka neler neler yapabileceğinin göstermiştir.
Türk kadını aslında çok zor bir iş başarıyordur. Biz Türk erkeklerini idare ederek. Bundan daha büyük bir başarı mı olur?

Biz değilmiyiz bu kız okumaz diyip okula göndermeyen. Biz değilmiyiz kız çocuğu spormu yaparmış deyip onları engelleyen. Bizler değilmiyiz onların her başarısında "ne var canım bunda bunu ben yatarak yaparım" diyip başarısını küçük gören.
Hadi bakalım Nevin'in önüne konulan engelleri bir erkeğin önüne koyup aynı şeyi başarmasını isteyin. Nerdeeee

Benim ülkemde amma da çok altın kız oldu ya; Nevin, Elvan ve Süreyya isimleri aklıma gelen altın kızlarımız bunlar. Tabi bir de yaşamın içinde olan isimsiz tüm altın kızlarımıza sevgi ile....

 
Toplam blog
: 3
: 1836
Kayıt tarihi
: 23.09.07
 
 

1984 Mersin doğumluyum. İlk ve orta okulu Mersin'de okuduktan sonra Atatürk Üniv. Ağrı Eğitim Fak. S..