Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınların benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Kadınların benden hoşlandığını nasıl anlarım?
 

Kadınların Benden Hoşlandığını Nasıl Anlarım


Kadınların sana olan ilgilerini anlamak için dikkat etmen gereken çok önemli iki nokta var. Kadınların beden dili ve vücut sinyalleri. Onların ağızlarından çıkan kelimelere göre hareket edersen büyük yanılgılar yaşayacağını bilmeni isterim. Kadınların ağzında çıkan cümleler çoğu zaman oldukça farklıdır. Bir kadın senden hoşlansa bile seninle hiç ilgilenmiyormuş gibi konuşabilir. Bu seni test etmek için yarattıkları bir illüzyondur.

Neden senin üzerinde bu tarz bir illüzyon yaratmak isterler?

Çünkü kadınlar senin ters davranışlara karşı olan tepkilerini ölçmek isterler. Onların ağzından çıkan olumsuz cümleler senin moralini bozarsa, sinirlenmeye başlarsan, enerjini düşürürsen gözlerindeki değerin de, uçaktan atlayan bir paraşütçü yeryüzüne nasıl hızlı bir şekilde düşüyorsa aynen o hızla düşmeye başlayacak.

Bu tuzaklara düşmemek için ne yapmalısın?

Kadının ağzından çıkan cümleleri önemsemek yerin, beden dili ve vücut sinyallerini dikkate alacaksın. Bu sinyallerin sana verdiği işaretler doğrultusunda hareket edeceksin. Bu da kadınların bilinç altında olan bir olaydır. Ağızlarından çıkan cümleleri kontrol edebilirler çünkü bu bilinç vasıtasıyla yapılan bir eylemdir. Vücut dilleri vasıtasıyla yaydıkları sinyallerde ise bilinç altının parmağı vardır. Bu nedenle o sinyalleri asla kontrol edemezler.

Bunun ne kadar kuvvetli bir silah olduğunu görebiliyor musun? Bir nevi onların zihinlerini okumaya başlıyorsun. Bu gücü doğru bir şekilde kullanarak hoşlandığın kızın senden etkilenip etkilenmediğini kolayca anlayabilmeye başlayacaksın. O yüzden kızların senden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda yaşadığın tereddütleri bir kenara bırakıp onların vücut dili sinyallerine odaklanmalısın.

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..