Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kadınların vazgeçilmezi; stilettolar

Kadınların vazgeçilmezi; stilettolar
 

Mavi Stilettolarım


Stiletto, diğer bir deyişle sivri burun ayakkabı her bayanın dolabında en az bir tane olan klasik bir ayakkabıdır. Dolabında siyah rugan stillettosu olmayan bayan bulmak nerdeyse imkansızdır. Stiletto ayakkabının modası hiç geçmez, her sezon en çok satılan ayakkabılardandır. Yazı, kışı da olmaz. Her sezon rahatlıkla giyebilirsiniz. Fiyatları markasına ve suni veya hakiki deri olmasına göre farklılık gösterir. Genelde 60 TL'den başlar. Üst limiti söylemek zor, çünkü 1000 Avro'ya bile markalı bir stiletto görmek mümkün. Stiletto'ların kullanım alanı da çok geniştir. Abiye bir gece kıyafetiyle giydiğinizde çok şık bir görüntü elde ederken, kotla giydiğinizde daha sportif ve feminen bir görüntüye sahip olursunuz.

Benim dolabımda nerdeyse her renk stiletto ayakkabı bulmak mümkün. En son  bebe mavisi aldım, beyaz pantolon ve bebe mavisi bir bluzla giydim. Hem spor, hem de şık bir kombin oldu.

Fosforlu trendi bu sene stiletto'lara da yansıdı. Malesef henüz fosforlu stilettom yok. İlk fırsatta bir tane edineceğim. Özellikle fosforlu sarı aklımda. Dikkatleri tamamen ayaklara çekeceği kesin. 

 
Toplam blog
: 3
: 811
Kayıt tarihi
: 04.06.14
 
 

Boğaziçi Uluslararası İlişkiler mezunuyum. http://www.modastil.com moda blogunda modadaki son tre..