Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kalp gözü

Hayatınızda bir şeylerden memnun değil misiniz ? Ya da en küçük ayrıntıları gözünde büyüten mükemmeliyetçi kişilikler misiniz ?

Bir nefes alın ve kalp gözünüz ile dünyaya bakın, çevrenize , insanlara, çocuklara, yaşlılara, yakın çevrenizde kime ne olup bitiyorsa bir bakın ama dediğim gibi kalp gözüyle bakın..  Kiminin sağlık problemleri, kiminin ailesi, kiminin canı, kiminin çaresizliği, kiminin hayat ile sınanması evet şimdi durun ve bunlara bir bakın sonra da kendi oturduğunuz yere bakın, sizin mükemmeliyetçilik adına büyüttüğünüz sorunlarınız mı, yoksa gerçekten yardıma ve bir duaya ihtiyacı olan insanlar mı ?

Hayatın ne getireceği veya ne götüreceği hiçbir zaman belli olmaz ! Bulunduğunuz ana şükretmeyi ve yaşamayı bilmek gerek, ne kimsenin hakkını yiyin, ne de gerçekten mükemmeliyetçi tavrınız için küçük şeyleri sorun görmeyi ! Sadece gerçekten kalp gözü ile bakın, o zaman görmek istedikleriniz de, görmek istemedikleriniz de bir ışık gibi önünüze serilecektir. İnsan kendini de, kendi çevresindekileri de aydınlatmalı bir mum alevi kadar derinden aydınlatmalı işte o zaman gerçekten yaşadığınızı hissediyor olursunuz.

Bulunduğunuz konuma veya ana şükredin !

İnsanların yaşantısına ve düşüncelerine hak vermeseniz dahi saygı duyun !

Duyarlı insanlar olun !

Kimsenin kederi beni ilgilendirmez yerine, insanlık yapın ve kalp gözünüzle baktığınız insanlık görevini yerine getirin !

Kalp gözü yaşamın derinliklerin de gizlidir, fakat bir kere bulursanız ömrünüz boyu sizinle gelecektir.!

İnsanların birbirlerine kalp gözü ile baktığı bir yaşam dilimi olması dileğiyle.. 

 
Toplam blog
: 22
: 114
Kayıt tarihi
: 13.06.14
 
 

Kocaeli Üniversitesi Kozmetik/ Kimya İlaç Sektörü  ..