Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Kapatın CHP yi. Paylaşalım ülkeyi

Kapatın CHP yi. Paylaşalım ülkeyi
 

Başbakanın, birinci hedefi CHP. Kürtlerin, PKK nın, birinci hedefi de, CHP. Diğer siyasi partilerin, birinci hedefi de, CHP. Taraflı, tarafsız, güdümlü, güdümsüz, köşe yazarlarının, birinci hedefi de, CHP. Neredeyse, CHP nin, birinci hedefi de, CHP, diyesim geliyor. Başbakan diyor ki: CHP muhalefeti bilmiyor. Diğer siyasiler ve köşeciler de öyle. CHP muhalefeti bilmiyor, iddiasındalar. Ee, daha ne istiyorsunuz. Bilmiyorsa, bilmiyor. Neyinden korkuyorsunuz. Unutun CHP yi, bakın işinize. Hiç bir şey yapamayan CHP olmasaymış, açılım, açılacakmış. CHP olmasaymış, ekonomik kriz, teğet geçmeyecekmiş. CHP olmasaymış, türbana sarılacakmışız. CHP olmasaymış, herkesin işi olacakmış, yoksulluk ortadan kalkacakmış. PKK terörü bitecekmiş. Enflasyon sıfır olacakmış. Emekliler, Amerikaya gidip, domuz gribi aşısı vurulacaklarmış. CHP olmasaymış, sevenler, sevdiklerine kavuşacaklarmış. CHP olmasaymış, İsviçreye en yüksek minareyi Deniz feneri dikecekmiş. CHP olmasaymış, İmam Hatipliler, general olacakmış. CHP olmasaymış, AB ye girecekmişiz. CHP olmasaymış, Dünya Ülkelerinin tamamı vizeyi kaldıracaklarmış. CHP olmasaymış, Global iklim bozulması olmayacakmış. CHP olmasaymış, Pandaların soyu tükenmeyecekmiş. CHP olmasaymış, kıyamet de kopmayacakmış. Vay be. Sen neymişsin CHP. O zaman biz yanlış partiyi kapatmışız. Kapatın şu CHP yi de, memleketin satışını bitirelim.

Atalarımız demişler ki: "Meyve veren ağaç, taşlanır" İyi de, bir ağaç bu kadar taştan sonra ayakta nasıl kalır. Demekki, taşlar ıska geçiyor. Taş atanlar, karavanacı.Baş karavanacı da, Başbakan. Başbakan, atıyor, tutturamıyor. Hep teğet geçiyor. Başbakan, teğet geçince, ülke, de teğet geçiyor. Kalkınmaya teğet geçiyoruz. AB ye, teğet geçiyoruz. Demokrasiye, oldum olası teğetiz.

Yoksulluğu, işsizliği, terörü, hep teğet geçiyoruz. Bütün bunların sorumlusu, CHP. Başbakan, Baykalı görünce, hedefi şaşırıyor. Eli titriyor, zihni bulanıyor. CHP olmasa, Başbakan 12 den vuracak, ama, olmuyor. Kapatın CHP yi. Bölüşelim ülkeyi CHP kapatılsa, DTP nin kapatılmasına üzülenler ve adeta yas tutanlar, ne derlerdi kim bilir. Geri dön, Geri dön, ne olur, geri dön diye ağıt yakan olurmuydu. Ufuk Uras, yardıma koşarmıydı? Bence, bunların hiç birisi olmazdı. Ama, kesin olan bir şey var. CHP liler, Mahmura gitmezlerdi. Anıt Kabire giderlerdi. Sonra, meclise geri dönerlerdi, ama, dönüşleri muhteşem olurdu.

 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..