Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Karşınızda Çağatay Ulusoy

Karşınızda Çağatay Ulusoy
 

Aman efendim, İçerde dışarıda derken oynadığı dizi bitti ve gözler Çağatay Ulusoy’a çevrildi. Aslında sevgisinden sabırsız olan güzelim izleyenler İçerde dizisinin finali ile şimdi nerede göreceğiz endişeleri ile sosyal medyayı oldukça meşgul ettiler. Haklı olarak bunların hepsi gönüllerindeki yakışıklıyı tekrar izlemekti.

Netflix ile ilgili pek çok dedikodu çıktı ve gündem oluşturdu. Çağatay Ulusoy cephesinden ise hiç ses çıkmadı. Bu aslında “doğru”nun mu sessizliğiydi derken açıklama tam da beklenen kişinin ağzından çıktı. “yakında Netflix’teyim” tabi o kadar da yakında değil ama en azından izleyenler, sevenler sayılı günü daha sabırla bekleyecekler.

“Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı kitaptan senaryolaştırılacak olan dizi için bir süre yazı aşaması  sürecek demektir. Romanın kurgusu fantastik! Haliyle de dizi de fantastik olacak. Şimdi düşünürsek biz Çağatay Ulusoy’u daha çok “Tutkulu Aşık” formunda gördük ve beğendik. Son dizisi “İçerde” oyuncunun yolunun artık “Emir’in Yolu”ndan çok farklı bir boyuta geçtiğini kanıtlarcasınaydı. Sert karakteri İçerde dizisi ile Çağatay Ulusoy’a yakıştırdık. Şimdi çıtayı daha yukarıya taşıma cesaretini kendinde bulmalıydı ve buldu.

Artık o Fantastik Kahraman olacak! Bu tarz değişik kimlikleri oynamaya başlamak bir oyuncunun “Ben artık bir Aktörüm” demesinden başka bir şey değildir. Evet, yayın tarihi 2018 ama olsun ancak…

Çağatay Ulusoy gerçek seni yakaladığına sevindim. Hala çok mütevazı, hala saygılı, hala gönülden bağlı olma da cabası. Yürüdüğün yol ışıklarla bezensin genç adam!

Hayatta yürüdüğümüz yolun ışıklarla benzemesi dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..