Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '19

 
Kategori
Sinema
 

Katil Avcısı (Hunter Killer)

ABD-Rusya çekişmesinin olduğu filmlere çok sık denk gelmişsinizdir. Doğal olarak filmler ABD'li şirketler tarafından çekildiği için, film sonunda kazanan, haklı ve güçlü Amerika olarak gösterilir. Bu filmde de kısmen böyle olsa da, abartı bir ABD milliyetçiliği ön planda değil. Hatta ara ara Rusların, ABD tarafını terlettiğine bile şahit oluyoruz.
 
İşleyiş, konu olarak iki ülkenin deniz gücü üzerinden ilerliyor. Rusya Savunma Bakanı kısmi darbe ile Rusya Devlet Başkanını etkisiz hale getirir. Rusya açıklarında ABD denizaltısı batırılır, bölgede ne olup bittiğini öğrenmek için başka bir ABD denizaltısı bölgeye gönderilir. Yola çıkan bu denizaltının yönetiminde ünlü oyuncu Gerard Butler rol alıyor. Devamında, Rusya topraklarına, esir alınan Rusya Devlet Başkanını kurtarmak için beş kişilik özel bir birlik sızma yapar ve olaylar bu şekilde gelişir.
 
Aksiyon sahneleri, komplolar, dünyaya verilen “ savaş kötüdür “ mesajı ve oyunculuk benden geçer not aldı. Ayrıca bir denizaltının yaptığı manevralar ve mürettebatın bu koşullarda nasıl davrandığı ince bir detay olarak  beğenimi kazandı.
 
 
Toplam blog
: 55
: 61
Kayıt tarihi
: 26.01.19
 
 

1984 Ankara doğumluyum.Çeşitli sektörlerde çalışmış olup şu anda, lojistik sektöründe operasyonel..