Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kertenkele'de yaprak dökümü! 8 veda birden!

Kertenkele'de yaprak dökümü! 8 veda birden!
 

Oldum olası şu sezon finallerini sevmemişimdir. Çünkü bu bölümlerde hep bir şeylerin abartılı olduğunu ve merak uyandırmak amacından dolayı hikayenin inanılmaz şekilde saptırıldığını görüyoruz. Yaratılmak istenen merak unsurlarının saçmalıklarla dolu olması yüzünden birçok izleyici neyin nasıl olduğunu anlama konusunda büyük sıkıntı yaşıyor.

Bahsi geçen sezon finallerine örnek olabilecek bir bölümü geçtiğimiz cumartesi günü yayınlanan Kertenkele dizisi ile gördük. 2.sezonunun sonuna gelen dizinin normal şartlarda bu sezon biteceği açıklanmıştı. Ancak bir anda bu karardan vazgeçilmiş ve 3.sezonununda olacağı açıklanmıştı. Ancak bu durum yüzünden midir bilinmez, bu sezon finalinin hemen ardından inanılmaz bir yaprak dökümü yaşandı.

Daha önce Seval, Müberra, Hale, Ferruh, Selin, Ekrem Bey, Betül gibi karakterleri ayrılan yapımın son bölümü itibari ile şu isimler diziden ayrıldı.

1- Komiser Ünsal ( Erdinç Gülener )

2- Levent ( Sinan Çalışkanoğlu )

3- Şevket ( Umut Oğuz )

4-Deli Kenan ( Yıldırım Memişoğlu)

5- Melis ( Dilşad Şimşek )

6- Gizem ( Seda Tosun )

7- Kara Kemal ( Turabi )

Ve belki de en önemli veda dizinin ismine ve hikayesine konu olan Kertenkele karakterini oynayan Timur Acar'ın vedası oldu. Oyuncu instagram hesabından ayrılığı resmen açıkladı.

Eee şimdi dizide kim kaldı?

Sera Tokdemir'in canlandırdığı Zehra ve Fatih Doğan'ın canlandırdığı Hicabi karakteri kaldı. Bu ikiliyi birbirine aşık etmeyi düşüneceğini sanmadığım senaryo ekibi, önümüzdeki sezon resmen yepyeni bir hikaye yaratmak zorunda.

Bu sene bitmesi gereken dizinin bu kadar zorlanmasını anlamış değilim. Hele ki, bu kadar önemli isimlerin hep birlikte ayrılması olayın daha da can sıkıcı duruma gelmesini sağladı.

Bu atmosferde çok büyük bir sürpriz olmaz ise ; Kertenkele'nin seneye erken final yapıp dizi tarihinin tozlu sayfalarına karışacağını söyleyebiliriz.

Bu kadar aksiyon ve değişiklik fazla. Vallahi fazla !

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..