Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Keyifli itfaiye oyunları

Keyifli itfaiye oyunları
 

Keyifli İtfaiye Oyunları


İtfaiye oyunları sanal dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Bu oyunlar her yaştan internet kullanıcısı tarafından büyük bir neşeyle oynanmaya devam ediyor. İtfaiye oyunlarının birçok çeşidi mevcuttur. Konu sıkıntısının olmadığı oyunlarda isterseniz yangın tüpünüzle yangına müdahale edebilir, İsterseniz bir binada çıkan yangına yangın merdiveni ile uzanıp söndürebilirsiniz. Birçok farklı temada itfaiye oyunları birçok kişi tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Yangın söndürme oyunu popüler itfaiye oyunlarından biri sadece. Bu oyunda çıkan yangınlara yangın helikopteri ile müdahale ediliyor ve yangındaki insanlar bu helikopter aracılığı ile kurtarılarak hastaneye götürülüyor. Oyunda yangını söndürmek ve insanları kurtarmak için kısıtlı bir süreniz var. Görevi başardığınız takdirde diğer bölüme geçiyorsunuz. Yangın helikopteri ile birlikte yangın aracının da bulunduğu oyunda her geçilen bölümde oyun daha da zor hale gelmektedir.

Hızlı itfaiyeci bir diğer itfaiye oyunudur. Bu oyun daha çok küçük yaşta ki oyun severler tarafından oynanabilecek türde bir oyundur. Oyunda ki itfaiyeci gerekli yönlendirmelerle yangının olduğu noktaya hareket ettirip yangın hortumu ile yangına müdahale ediliyor. Yangınlar 4 katlı bir binada çıkıyor ve her kattaki yangın tek bir su sıkma ile sönebiliyor. Oldukça basit olan bu oyun çocukların oldukça hoşuna gidecektir. Oyunda ne kadar hızlı olunup yangın söndürülürse o kadar puan toplanıyor. Tek bir bölümden oluşan oyunda amaç en yüksek puana en kısa zamanda ulaşmaktır.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..