Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '13

 
Kategori
Bilgisayar
 

Tomb Raider

Tomb Raider
 

Tomb Raider


Tomb Raider, Lara Croft’un yoğun ve karanlık hikayesini, onun ürkek bir genç kadından, deneyimli bir hayatta kalma ustasına dönüşmesini keşfediyor.

Sadece içgüdüleri ve insan dayanıklılığının sınırlarını zorlama yeteneğiyle donanmış olan Lara, unutulmuş bir adanın karanlık tarihini ortaya çıkarmak ve buradan kaçmak zorunda. Lara’nın bu destansı macerası sizi bekliyor.

Özellikler:

Başlangıç Noktası – Lara'yı genç ve ürkek bir kızdan güçlü ve maceracı ruhlu bir kadına dönüştüren o ilk hikayesini birinci elden yaşayın.

Keşfedilecek Sırlar – Esrarengiz bir adada çevresel bulmacalar, gerçekçi çatışmalar ve keşfedilecek mezarlar sizi bekliyor.

Dövüşler - Tomb Raider, derin bir silah ve ekipman geliştirme sistemiyle türü bir adım öteye taşıyor, böylece Lara stratejik kurarak gittikçe zorlaşan düşmanlara ve çevre koşullarının üstesinden gelecek.

Takım Olarak Hayatta Kalın – Tomb Raider oyunlarında ilk kez multiplayer modları yer alıyor! Lara'nın kazazede arkadaşları veya Yamatai Korsanlarından birisi olarak Tomb Raider'a özgü bu modu mutlaka deneyin.
 

Minimum Sistem Gereksinimleri
 
DirectX® 9.0c
Ekran Kartı 512MB - nVIDIA GeForce 8600 / AMD HD2600 XT
Sabit Disk 10 GB
Bellek 1GB RAM (XP) veya 2GB RAM (Vista ve üstü)
İşlemci 2GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo veya üstü, AMD Athlon X2 veya üstü)
İşletim Sistemi Windows XP SP3

 

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..