Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Kim Kardashian - Kanye West: Evleniyorlar mı?

Kim Kardashian - Kanye West: Evleniyorlar mı?
 

Bebek bekleyen Kim Kardashian ile Kanye West'in kızlarının doğumunun ardından evlenmeyi düşündüğü belirtildi.

Dailymail'ın haberine göre, Kim Kardashian, henüz NBA yıldızı Kris Humphries ile evliyken hamile kaldığı Kanye West'in eşi olmaya hazırlanıyor.

Çiftin nikah tarihi aldığı, töreni de sahilde yapmadığı planladığı ifade edilirken, Kanye West'in Twitter'da ''8 Haziran'' şeklinde attığı tweetin çiftin muhtemel nikah tarihi olabileceği iddia edildi.

Kardashian-West çiftinin çok romantik bir tören planladığı, deniz kızını andıran beyaz bir elbise giyerken, dalgaların sesini dinlerken aynı zamanda yıldızlar ve ayın bu mutlu ana tanıklık etmesini istedikleri aktarıldı.

Bununla birlikte çiftin hayranları törene basın aracılığıyla tanıklık edemeyecek, çünkü basının yayın yapmasına izin verilmeyeceği gibi fotoğraflar da çift tarafından dağıtılacak. Fotoğrafların basına satışından elde edilecek gelir hayır kurumuna bağışlanacak. Bu hayır kurumunun Cilt Kanseri Vakfı veya Kanserli Çocuklar Hastanesi olabileceği belirtildi.

Çiftin yakın bir arkadaşınca, Kim Kardashian'ın eşinden ayrıldıktan sonra çocuğunun babasıyla evlenmek için sabırsızlandığı ifade edilerek, ''Kim artık özgür bir kadın, acilen evlenmek istiyor. Ama önce bebeğin doğması lazım, düğün sonra'' denildi.

2012 yılından bu yana ilk kez tweet atan Kanye West'in ise bu kadar spekülasyona yol açan tweeti 8 Haziran'ın onlar için çok önemli bir tarih olması sebebiyle atmış olabileceği kaydedildi. Bununla beraber bu tarihin West'in Paris'te kayıtları süren Cruel Summer adlı yeni albümünün çıkış tarihi olabileceği de belirtildi.

 

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..