Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk ''Farketmeden''

Kiralık Aşk  ''Farketmeden''
 

Kiralık aşk


Cuma günü yayınlanan bölümü ile izleyiciden tam not alan dizi, bu hafta izleyiciyi ekrana kitledi. Aşk ve gurur sahnelerini çok iyi ekrana taşıyan dizi senaristi, oyuncuları sahneleri izleyiciye yaşatarak bir başarı sağladığı gibi her hafta fragmanları ile de izleyici yi sabırsızlıkla cuma gününe hazırlıyor. Bu hafta gurur ve ön yargı'nın hem engelleyici hem de aşk denen o güzel şeyi nasıl körüklediğini gösterdi.

 

Oyuncu olarak bu dizide herkesi izlemek keyif veriyor. Hele ki başrolde Defne karakterini izlemek benim için ayrı bir zevk toplumumuz saf ve temiz kalpli kızları hem çok sever hemde onları bağrına basar. Defne'nin saf tarafı izleyiciye iyi geliyor. Bu bölümde heyecanlanışı Ömer'in neden geldiğini anlayamaması, geçen bölüm teknedede iken sessiz bakışları gözyaşlarını tutamayışı, sonra bu bölümde araç yaklaşırken bakışmaları, makyajsız doğal hali ile gözlerini tekrar aşağı indirerek gurur ve mağrur bakışlarını kaldırıp ömer bey ile bakışmaları...

 

Sessiz konuşmaların, cevaplanamayan soruların olması, bakışmaların olması, saygının, biraz gururun olması aşkı daha fazla körükler. Bu dizi izleyenlere bu nedenle çok keyif veriyor. Ömer'in kıskançlığında ki tavırları her kadının yaşamak istediği tatlı bir andır. Erkek hemen koruyuculuğa geçmek ister. Sevdiği kadın Defne'nin, bir hediye için Sado'da temizlik yaparak sırf sevdiği erkeği mutlu etmek istemesi bile hedyelerin en güzelidir. Ömer gibi bir karakter de defne'ye çok uygun olduğu için Prens ve Prensesi halk bir arada görmek istiyor.

 

Demet evgar Farketmeden

 

Bu hafta ayrıca Demet evgar'ın farketmeden parçasını okuması dizideki zamanlama açısındanda on numaraydı. Fikret kızılok gibi derin kelimelerin efendisi olan bir sanatçının, o güzel sözlerindeki duyguyu saygı ile okuduğunu düşündüğüm Demet Evgar, dizinin tüm oyuncuları gibi sözleri bize tatlı ve derinden hissettirdi. Defne ve Ömer aşklarının sessizliğini adeta melodilerle anlamlandırdılar. Bakışlarla sözlerin söylenişi zamanlama olarak tam bir başarıydı.Aşk bazen böyle inatla farketmeden bazen kaçarken, bazen hç aklında yokken yani ''farketmeden '' seni esir alır. Ne güzel söylemişsin Fikret Kızılok;

 

 

Susamış suların akışı gibi
Çaresiz gözlerin bakışı gibi
Kapının ansızın çalışı gibi
Akrebin ateşte yanışı gibi

Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum

Farketmeden senin olmuşum

Güneşin gölgede kalışı gibi
Uykunu düşlere dalışı gibi
Kalbimin nabzımda atışı gibi
Bir yolun bir yere varışı gibi

Vazgeçip uzaktan senin yanında
Kendime cevapsız soru sormuşum
Kaybolup giderken fırtınalarda
Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum

Farketmeden senin olmuşum

 

Haftaya yayınlanacak bölümü ile sabırsızlık yaratan dizimize şimdiden o günün hemen gelmesi dileği ile herkese iyi seyirler.

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..