Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Poyraz Karayel ''Sinan ölme''

Poyraz Karayel ''Sinan ölme''
 

poyraz karayel


Haftaya müthiş bir sezon açılışı ile girdiğini düşündüğüm Poyraz Karayel dizisi bütün bir yaz izlemeye doyamadığım, başlasa artık diye baktığım bir dizi desem yeridir. İlk sahne açılışının yapıldığı andan itibaren izleyiciyi sarıp giden akışkan senaryosu, ve çok beğendiğim oyunculukları ile yine reytingde üst sırada olacağına inanıyorum.

Poyraz ve Ayşegül aşklarının dizi sonuna kadar ki atışmaları, bağrışmaları, birbirlerine bağlanmaları, poyraz'ın aşk sözcükleri '' unutmak istesem bile unutamam aklıma geliyor sürekli gülüşün, kahve bardağını tutuşun, aşk için kırmızı bülten ile polis imkanlarını kullanmasına kadar. ''

keyifli bir kahkaha şöleni yaşattılar.

Sezon final sonrası yeni oyuncuları ile daha renkli ve hikayenin biraz daha güçlendirilmesi ile sezona daha güçlü başlayacak dizide, Amerikan film ve dizilerindeki gibi sondaki sahneyi baştan izleyerek bize acaba sonundaki durum nereye gidecek dedirten sahne, finalde sinan'ın vurulması ile sonuçlanması üzücü oldu. Sinan karakterini çok iyi canlandıran küçük oyuncumuz hele ki babasının evinde o küçük elleri ile babasının yüzünü severken '' seni çok seviyorum '' kelimesi hem görsel hem sözsel harikaydı. Oyuncumuz rol yeteneği ile kendini çok sevdirdiği için bence dizinin vazgeçilmez karakterlerinden olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dizinin ana teması her şey oğlum için denildiği için, kendisinin gelecek bölümlerde de yaşayacağını düşünüyorum. Sinan'ın finalde vurulması sonucu poyraz karakterinde ki İlker Kaleliye hayran kalmamak elde değildi. Sahneyi gerçekten yaşattığını düşündüğüm oyuncudur. Her seferinde kendine daha fazla şeyler katarak, Türk sinemasına çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Didişen ve inatlaşan aşkların her zaman daha fazla reyting aldığını düşündüğüm için poyraz ve ayşegül'ün ayrılıp tekrarda barışma çabaları izleyiciye hem keyif verecek hem reytingini yüksek tutacaktır. Elimizde ağustos böcekleri gibi gözünün içi parlayan Burçin Terzioğlumuz da olduktan sonra bu başarı yine kazanılır. Musa uzunların gelecek bölümde baba şefkati ile yeniden kollarına alacağı Poyrazı izleyeceğiz. Hikaye daha birlik beraberlik içinde geçecek ve o sıcaklığı yakalatacak. Her karakterin ayrı tat verdiği poyraz karayel'de bu renklilik oldukça '' Sefer karakterinin Sema'ya evlilik teklifi gibi, semanında ben çoktan ayarladım tatillerimizi demesi, Zülfikar gibi ağır ama dramatik bir karakterin aşk hayatı gibi, sadrettinin kendinden olmayan çocuğu gibi '' izlemeyip ne yapacaksın. Dizimize yeni yayın döneminde iyi bir reyting dileğiyle.

Murat Sarı

muratsari8084@hotmail.com

https://twitter.com/muratsari8084

01.10.2015

 
Toplam blog
: 52
: 1367
Kayıt tarihi
: 25.11.12
 
 

Düşüncelerimi, hayallerimi, bilgilerimi paylaşmayı seviyorum, dünyaya birbirimizi anlamak çin gel..