Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '07

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kısa botlarınız olmadan asla...

Kısa botlarınız olmadan asla...
 

Bilek hizasında biten bir bot giymeden sakın bunları yapmayın;

Yüzmeye başlamayın mesela, ya da hedefinizdeki kiloya inmeye çalışmayın, akşamları bisikletle sahilde turlamayı istemeyin, salsa öğrenmeye niyetlenmeyin.

Kızıldenize dalmaya gitmeyi istemeyin, saçlarınızı mavisiyaha boyatmak aklınızın ucundan bile geçmesin, leopar desenli kürk ceket almayın çünkü tamamlayıcınız eksik, eşe, dosta, kendinize manita ayarlamaya kalkmayın...

İlk önce kısa kısa bir bot edinin ve hayal edin...

Akşam sevgili ile gidilen bir akşam yemeğinde ince askılı saten elbise ve bilek hizasında kısa botlarınız. Güzel bir müzik, şarap, sohbet. Çok cool.

Yahut modern kesimli bir şalvarın belki de mini jean bir eteğin altında leopar desenli mini botlarınız. Çok tarz...

Emin olun botlarınız da en az sizin kadar dikkat çekecek...

Günümüzün moda fenomeni haline gelen Sienna Miller kırmızı halıda yürürken, askılı beyaz dizaltı bir elbisenin tamamlayıcısı olarak siyah bilekte biten Louis Vutton bot giymişti... Başka bir gün de gri skinny jeanın paçalarını Annette Olivieri marka botlarının içine sokmuş olarak Londra caddelerinde görüntülenmişti.

Yüksek ökçeli de olması şart değil... Alçak topuklu, kısa sivri burunlu, yumuşak derili olan modelerlede sexy olabilirsiniz. Önemli olan nasıl kullandığınız. Vucudunuza oturan, kayık yaka gri mavi bir elbiseyi, aynı tonlarda yumurta topuklu, hafif yuvarlak burunlu mini botlarla tamamlayabilir, havasınızı değiştirebilirsiniz. Ya da 60 lar stili, dirsekde biten sarı mini bir elbisenin altına siyah tayt, siyah, bilek kısmı büzgülü topuksuz kısa botlarla farkınızı ortaya koyabilirsiniz...

Kısa botlarınızla stilinizi konuşturmanın tam sırası, kış bitmeden...

Itır Arayıcı

 
Toplam blog
: 50
: 2013
Kayıt tarihi
: 23.01.07
 
 

Eski reklamcı, hatta her daim reklamcı, geyik, kokoş, alışverişkolik, biraz uçuk, bir zati-muhteremi..