Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Kız yurdunda bekaret testi!

Kız yurdunda bekaret testi!
 

“Bir ülkede başlar ayak, ayaklarda baş olursa ”hiçte olmayacak şeyler olmaya, yaşanmayacak sorunlar yaşanmaya başlar. Müdire hanım ile yanındaki ne olduğu belirsiz kişi bir bakışta kızımıza istediği damgayı vuruverir. O kızımız dua etsin ki insaflı davranmışlar. Ya “sen beş çocuk sahibisin” deselerdi. Demezler mi? Derler. çünkü ayaklar baş olmuş.

Birileri hala bu ülkede padişahlık rejiminin tarihe karıştığını, bir daha asla gelmeyeceğini, getirilemeyeceğini almamak istemiyor, ülkeyi nice zorluklarla kurtarılan orta çağ karanlığına geri götürmeye çalışanlar tabii ki muvaffak olamayacaklar. Ama yaptıkları tahribatı bu ülkeinsanı kim bilir ne kadar süre onarmaya çalışacak.

Demokratik bir ülkede, bir yurt müdürü böyle bir davranışta bulunamaz. Bulunursa anında görevden alınır ve cezalandırılır. Tabii bu dediklerim demokrasiyi kendilerine uydurarak, istedikleri gibi uygulamaya çalışan bir gurup şark kurnazının yönettiği ülkede değil, gerçekten demokrasiye inanan, içinde Allah korkusu barındıran insanların yönetimde olduğu ülkelerde olur.

Baş kimdir? Tek kelime ile ifade edelim. Ulustur.

Ayak kimdir? Ulusun vekaleti, vergisi yani parası ile ulusun işlerini yapanlardır. Başka bir deyişle ulusun hizmetinde çalışanlardır. Böyle olunca yukarıdaki örnek ne oluyor ki?

Peki bu ters gidişte ulusun hiç mi suçu yok. Var tabii. Kendisine iş, aş, barınma, sağlık, eğitim gibi olanakları sağlasın diye işe aldığı görevlilerin dağıttığı kömür, gıda yardımına kanıyorsa, bir kısım sözde aydınları ve bir kısım zenginleri şahsi çıkarları için bu işçilere destekçıkıyorsa, problem gerçekten büyük.

Her şeye rağmen ben, küllerinden yeni, çağdaş, saygın bir ülke yaratmış olan bu ulusun bu problemlerin de üstesinden geleceğine inanıyorum.

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..