Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kızım kapa kukunu, oğlum göster pipini

Kızım kapa kukunu, oğlum göster pipini
 

Biz kız çocukları daha küçücükken henüz hiçbir şeyi algılayamamışken ayıp bir organımız olduğunu algıladık. Hep korunup saklanması gerektiği ve bir gün uygun görülen birine hediye etmemiz gerektiği öğretildi üstü kapalı olarak. Erkek çocukları ise hep pipilerinin büyüklerine göre kendi büyüklüklerini kanıtlayabilme şansına sahiptiler. 

Biz ilkokuldayken çok iyi hatırlıyorum sınıfın bir köşesine toplanan erkekler birbirlerine pipilerini gösterirlerdi. Küçük pipililerle gülerek dalgalar geçilir, grubun en büyük pipilisi ise en saygın olan olurdu (derslerinde çok başarılı fakat küçücük pipili olan Onur ise sadece tırnak alkışını hak ederdi).O zamanlar biz kızlar için merak konularından biriydi.. Pantolonun içinde ne var? Ne kadarlık birşey? Biz kızlarında farklı deşifre durumları oluyordu elbet. 

Mesela okul bahçesinde oynanan en keyifli oyunlardan biri seksekti. Bir gün bu keyifli oyunumuzu Derya'nın eteğinin rüzgara teslim olması bozmuştu... Güzel pileli etek Derya'nın basına geçince önce şöyle bir çevresine bakındı, sonrada ileride kıkırdaşan erkekleri görünce saatlerce ağlamıştı zavallı Derya. Derya utanacak bir suç mu islemişti? Şimdi düşünüyorum da o küçücük yaşlarda ne kadar saçma şeylerle kirlenmiş küçücük beyinlerimiz. Bende bu durumu hem yadırgar hem de içimde adının o zamanlar henüz ne olduğunu bilmediğim sonradan öfke olduğunu öğrendiğim duyguyla boğuşurdum .. Çünkü çocukken bana göre çok iyi iki arkadaştı pipi ile kuku. Yazının devamı .... http://kadininkendi.blogspot.com 

 
Toplam blog
: 20
: 1215
Kayıt tarihi
: 27.07.11
 
 

3 kadın maskelerimizi çıkardık, kadına dair dile getirilmeyen duyguları hayatlarımızdan kesitlerle a..