Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Koltuk altından meme büyütme

Koltuk altından meme büyütme
 

Meme büyütme ameliyatı olmak isteyen kadınların en büyük sorunu iz kalmasıdır. Bu yüzden dünyada iz bırakmadan silikon protezi meme altına yerleştirmenin planları yapılmaktadır. Şuan için elimizde etkili olarak kullanabileceğimiz 3 farklı yöntem vardır. 

Bunlardan biri göbek deliğinden silikon protezi yerleştirmektir. Genelde karın germe ameliyatı olan hastalarımızda kombine olarak uygulanır. Göbek deliğinden silikon meme kası altına itilir ve dışarıdan sonradan sıvı solisyon basılır. Böylece silikon meme boyu hacmi ayarlanır. 

Bir diğer yöntem ise, koltuk altından ufak bir kesi açılırak meme silikonunun yine meme kası altına kadar özel bir cihaz itilerek yerleştirilmesi ile ameliyat gerçekleştirilir. Ameliyat sonrasından meme de kesinlikle bir iz veya ameliyat olduğunu belirten bir işaret olmaz. 

Meme büyütme ameliyatından en sağlıklı yöntem yine meme başı altından kesi açılarak silikon protezin o şekilde yerleştirmektedir. Ama illada iz istemem ben diyen hastalarımız içinde koltuk aştından göğüs büyütme ameliyatı yapılabilir. 

Meme Büyütme ameliyatları hakkında detaylı bilgi öncesi ve sonrası olacak olan durumlar acı eşiği ve ameliyatı başarı oranları gibi konular hakkından detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Sağlıklı ve Mutlu Günler Dilerim

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-buyutme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..