Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '09

 
Kategori
Dünya
 

Korkma yavrum, onlar demokrasi havarileri

Korkma yavrum, onlar demokrasi havarileri
 

KORKMAYIN! ONLAR DEMOKRAT...


Korkma yavrum!

Onlar ülkemize demokrasi getirecekler!

Onlar ki, dünyanın bir numaralı demokrasi havarileri!

Korkanlar kim mi?

Tabii ki Afganlı çocuklar!

Onların; yaşları küçük ama korkuları büyük!.

Eğer bir insan ölümle burun buruna yaşarsa, tabiî ki önüne gelen her şapkalıdan korkar.

Hele gelen şapkalılar Amerikan askeri ise! Hele hele bu askerlerin çoğu, dünyanın çeşitli ülkelerinden para ile tutulmuş, bu zamana kadar her hangi bir baltaya sap olamayan işsiz güçsüz takımından ise, Afganlı çocuklar korkmasınlar da ne yapsınlar?

Bu olayın nerde geçtiğini sormaya gerek var mı?

Dünya üzerinde şu anda iki tane ABD işgali altında ülke var. Bunlardan birisi Afganistan, öbürüde Demokrasinin beşiği(!) olmaya aday Irak!

Celal Talabani ve yandaşları, ABD ve onun payandalarının desteğinde, ülkeyi Ortadoğu ve batı Asya’nın demokrasi merkezi yapmaya karar vermişler! Yalnız daha bir milyon civarındaki sivil Iraklının ölmesini bekliyorlarmış! Biliyorsunuz bu güne kadar aşağı yukarı 1.5 milyona yakın Iraklı, hakkın rahmetine, demokrasi demokrasi diyerek kavuştu!

Afganistan’ı hiç sormayın. Afgan halkı tam bir ikilem içinde!

Bir tarafta Taliban ve onun din adına davranan militanları, halka yaşamı zehir ederken, öbür yanda, sözde demokrasi getirmek için gelen, ancak bu zamana kadar bırakın demokrasiyi, Afgan halkını, çor çocuk, kadın kız, yaşlı genç demeden ve de kılını kıpırdatmadan öldüren ABD ve onun payandaları. Buna biz de dâhiliz!

Afgan halkı ve özellikle çocukları, hep savaş ortamında büyüdüklerinden, gördükleri her şapkalı ve sarıklıdan korkmayı öğrenmişler. Şapkalı ABD ve onun payandalarına ait askerler, sarıklıyı söylememe gerek var mı?

Tabi birde gece mektupları var. Taliban’ın gece köylere ve halkın görebileceği yerlere bıraktığı, Afgan halkının uyması gerek(din adına) kurallar bütünü var. Uymayana anında ceza!..Uyana da ayrı bir ceza!

ABD ve payandaları, yapılacak olan Afganistan Devlet Başkanlığı seçimlerine önlem olarak ülkede bulundurdukları asker sayısını arttırmaya başlamışlar. Ülkenin değişik yerlerine askeri araçlarla dağıtılan askerleri gören Afganlı çocuklar, gelenlerin öcü olduğunu anlayıp, hemen kendilerine saklanacak delik aramaya başlamışlar.

ABD ve onun payandalarının büyük desteğini alan Afganistan Devlet Başkanı, pardon İmparatoru Hamid Karzai, kendisine büyük destek veren ABD ve payanda askerlerini ülkede görmekten büyük mutluluk duyuyormuş. İnşallah o askerler sayesinde yeniden Devlet Başkanı, pardon imparator seçilip, ülke halkını en iyi(!) şekilde yönetecekmiş.

Karzai ve onun iktidarı, ülke insanının korkmasına aldırmadan, Taliban’ın saldırılarını görmezden gelerek, iktidarlarını sürdürme gayreti içindeler.

Korkmayın çocuklar!

O amcalar ülkenize demokrasi getirmek için geliyorlar!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..